favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Meer...
Expositie is afgelopen

Eiko Maruyama en Max Carper - animatie en naïef

Tentoonstelling 22-09-2018 t/m 23-09-2018 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Eiko Maruyama en Max Carper - animatie en naïef
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Eiko Maruyama en Max Carper - animatie en naïef (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Eiko Maruyama en Max Carper - animatie en naïef (3)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Eiko Maruyama en Max Carper - animatie en naïef (4)

Eiko Maruyama is geboren in Japan en woont in Nederland. Haar esthetiek is surrealistisch, psychedelisch en geïnspireerd door haar grote fantasieën. “De reden om een ??Duotentoonstelling te doen met Max Carper is dat we van elkaars werk genieten. We hebben veel lol als we beide onze fantasierijke wereld verbeelden. Ik verbeeld mijn inspiratie op mijn grappige manier en hij ontvangt zijn visioenen uit zijn gedachten”, aldus Eiko. Ze heeft gestudeerd aan de George Washington University en Gerrit Rietveldt Academy. Ze heeft eerder geëxposeerd in Amsterdam en in Tokio. Ze componeerde eigen dancemuziek en mixte dit met straatmuziek uit Auckland Nieuw-Zeeland.

Zaankanter Max Carper maakt figuren en wezens die in hem op komen of die hij in zijn hoofd ziet. “Er gaat een hoop in mijn hoofd om en de dingen die zich daar openbaren probeer ik via mijn kunst te vertalen naar de ‘echte wereld’.” Hij haalt zijn inspiratie uit de CoBrA beweging, de Aboriginals en hun muziek. Sommige werken zijn ook gemaakt op muziek. “Mijn Outsider art is een samenstelling van dingen die ik heb meegemaakt en zie. Het is eigenlijk de visualisatie van mijn dromen”, aldus Max. Hiermee wil hij laten zien en voelen hoe het is om een psychose te hebben. Max gaat deze keer exposeren met beelden, linosnedes en schilderijen in verschillende technieken.

Max Carper exposeert met zijn Outsider Art samen met Eiko Maruyama op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 van 13.00 tot 17.00 uur.

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"