favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Meer...
Expositie is afgelopen

Saense School voor Beeldende Kunst met Cobra-techniek

Tentoonstelling 10-11-2018 t/m 11-11-2018 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Saense School voor Beeldende Kunst met Cobra-techniek
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Saense School voor Beeldende Kunst met Cobra-techniek (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Saense School voor Beeldende Kunst met Cobra-techniek (3)

Marijke Habernickel-Jacobs is een ontwikkelaar en heeft ‘de Saense School voor Beeldende Kunst’ opgericht. Met haar didactische achtergrond heeft ze een eigen leergang ontwikkeld: ‘De 5 beeldelementen in beeld’. “Met deze school wil ik een brug slaan tussen amateur en professional.” Elk jaar presenteren de leerlingen hun werken op een tentoonstelling, welke ook in boekvorm uitgegeven wordt. Dit weekend tonen Thelma den Adel, Lyda de Rooij en Marijke Habernickel de Cobra techniek.

In deze tentoonstelling laten we zien wat je allemaal kunt doen met Cobra olieverf op waterbasis. Schilderen zoals de oude meesters dat deden, renaissance stijl van figuratief tot abstract, bloemen, landschappen, portretten, druipend een spel van kleur met organische vormen. “We hebben met veel plezier geëxperimenteerd en zijn benieuwd wat u ervan vindt. Wij, Lyda de Rooy, Thelma den Adel en Marijke Habernickel nodigen u dan ook van harte uit om deze tentoonstelling te komen bekijken.”

Thelma den Adel, Lyda de Rooij en Marijke Habernickel exposeren de Cobra techniek op zaterdag 10 & zondag 11 november 2018 – 13.00 – 17.00 uur – vrij entree - http://zaansgroen.nl/saense-school-voor-beeldende-kunst/

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"