favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Meer...
Expositie is afgelopen

Een zee van bloemenpracht - Saense School van Beeldende Kunst

Tentoonstelling 13-04-2019 t/m 14-04-2019 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Een zee van bloemenpracht - Saense School van Beeldende Kunst
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Een zee van bloemenpracht - Saense School van Beeldende Kunst (2)

Een Bloemenpracht. Lentekriebels zo vlak voor Moederdag. De natuur ontwaakt. Wat is het heerlijk om met verschillende technieken hier uiting aan te geven. Verras moeder eens met een betaalbaar mooi kunststukje en kom kijken bij de tentoonstelling op 13 en 14 april van Ingrid Mac Gillavry en Marijke Habernickel.

Ingrid Mac Gillavry schildert met een bewonderenswaardige precisie bloemen zoals de oude meesters deden. De vier jaargetijden, lente, zomer, herfst en winter.

Marijke Habernickel gebruikt diverse technieken en speelt met de kracht van kleur. Vrolijk en kleurrijk komt hierdoor de schoonheid van de bloem naar voren

Ingrid en Marijke exposeren hun bloemenpacht op zaterdag 13 en zondag 14 april van 13.00 tot 17.00 uur. Kom gezellig langs, een drankje staat voor u klaar.
https://zaansgroen.nl/bloemenpracht-13-14-april-2019/

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"