favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Meer...
Expositie is afgelopen

2de Kans Kunst - verkoop expositie van kunst die een tweede kans verdient

Tentoonstelling 25-05-2019 t/m 02-06-2019 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad 2de Kans Kunst - verkoop expositie van kunst die een tweede kans verdient

70 kunstwerken zijn vorig jaar van eigenaar verwisseld. Prachtig werk voor lieve prijsjes. Zowel particulieren als kunstenaars verkopen tijdens deze expositie hun kunstwerken. Kunst die ‘te veel’ is en waar geen plaats meer voor is in huis of atelier. In een salonachtige opstelling zal veel (oud)werk van onder andere Zaanse kunstenaars aangeboden worden voor aantrekkelijke prijzen.

Te koop wordt aangeboden werk van onder anderen Victor Vasarely, Lucebert, Henk Schiffmacher, Wil van Dinther, Ton Leenarts en Zaanse kunstenaars als Jan de Boer, Wim Steijn, Ed Visser en Frans Room. Bijzondere objecten van glas. Kom kijken en sla je slag! In de loop van de tijd worden ingebrachte werken voorvertoond in de webshop van Zaansgroen.

2de Kans Kunst verkoopexpositie van 11.00 tot 17.00 uur
zaterdag 25 mei | zondag 26 mei | zaterdag 1 juni | zondag 2 juni

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"