Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Expositie is afgelopen

2de Kans Kunst - verkoop expositie van kunst die een tweede kans verdient

Tentoonstelling 07-12-2019 t/m 15-12-2019 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad 2de Kans Kunst - verkoop expositie van kunst die een tweede kans verdient
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad 2de Kans Kunst - verkoop expositie van kunst die een tweede kans verdient (2)
Hans Blank
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad 2de Kans Kunst - verkoop expositie van kunst die een tweede kans verdient (3)
Jan Sierhuis
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad 2de Kans Kunst - verkoop expositie van kunst die een tweede kans verdient (4)
Aat Veldhoen
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad 2de Kans Kunst - verkoop expositie van kunst die een tweede kans verdient (5)
Jan Wolkers
80 kunstwerken zijn dit voorjaar van eigenaar verwisseld. Prachtig werk voor lieve prijzen. Zowel particulieren als kunstenaars verkopen tijdens deze expositie hun kunstwerken. Kunst die ‘te veel’ is en waar geen plaats meer voor is in huis of atelier. In een salonachtige opstelling zal veel (oud)werk van onder andere Zaanse kunstenaars aangeboden worden voor aantrekkelijke prijzen. Te koop wordt aangeboden werk van onder anderen Jan Cremer, Aat Veldhoen, Jan Sierhuis en Zaanse kunstenaars als Hans Kuijt, Jan de Boer, Nic de Carpentier, Remmet Jacobus Ouwejan, Ger Zaagsma en Bob Immink. Bijzondere objecten van glas en keramiek. Kom kijken en sla je slag! In de loop van de tijd worden ingebrachte werken voorvertoond in de webshop van Zaansgroen.

2DE KANS KUNST VERKOOPEXPOSITIE
zaterdag 7 december | zondag 8 december | van 11.00 tot 17.00 uur zaterdag 14 december | zondag 15 december | van 11.00 tot 17.00 uur

INBRENGEN KUNSTWERKEN
Maandag 2, woensdag 4 en donderdag 12 december van 11.00 tot 18.00 uur
of volgens afspraak 0756313093 – Zeemansstraat 54 Zaandam

I.v.m. de beperkte ruimte kunnen we slechts werken aannemen van maximaal 80 cm breed. Bij het inbrengen van de kunst wordt het werk op waarde geschat. Bij eventuele verkoop van de ingebrachte kunst wordt 30% (incl. btw) verkoopcommissie berekend. De overige 70% is jouw opbrengst welke je voor een deel kan schenken aan de huttenbouw van kinderen van Het Volkspark en Het Koogerpark. Schenk je je totale opbrengst aan de huttenbouw, dan betaal je geen inbrengkosten.
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (3)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (4)

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"