Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Expositie is afgelopen

Valentin Horba - Bohemen

Tentoonstelling 29-08-2020 t/m 30-08-2020 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Valentin Horba - Bohemen
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Valentin Horba - Bohemen (2)
Valentin Horba (Radomyšl – Strakonice Tjechië) is een bijzonder persoon en is schilder van Zuid-Boheemse taferelen. Serieuze filosofische boodschappen hoeven zijn schilderijen niet over te brengen. Ze zijn bedoeld om de stemming van de kijker te verhogen en de aandacht te vestigen op de mooie dingen om ons heen. 

Helaas kan Valentin door Corona zijn land niet verlaten. Door middel van een 11 minuten durende film kan hij toch aanwezig zijn. Elk heel uur (14.00 – 15.00 – 16.00) zal de Engels ondertitelde film vertoond worden waarin Valentin aan het werk te zien is en aan het word is. Door de beperkende COVID19 maatregelen is het verstandig om voor de film te reserveren. Tijdens de expositie is een kalender (2021) van zijn hand te koop voor de speciale prijs van €9,95.

De opening van de tentoonstelling wordt op beide dagen muzikaal ingevuld door Hailander. Hailander maakt volksmuziek, Schotse, Nederlandse en Gothic folk. Ze worden dit weekend ondersteund door een buikdanseres Rakisa en extra trommelaar Raymond. Valentin Horba exposeert zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2020 van 13.00 tot 17.00 uur – vrij entree. Muzikale opening op beide dagen door Hailander.
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (3)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (4)

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"