Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam

Expositie is afgelopen

Rob de Vries en zijn cursisten 11|12|FEB|2023

Tentoonstelling 11-02-2023 t/m 12-02-2023 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Rob de Vries en zijn cursisten 11|12|FEB|2023
Rob de Vries geeft al jaren les in realistisch tekenen en schilderen aan een groep enthousiaste mensen. Rob begon in 2008 met les geven bij ‘t Kwassie in Zaandam en later in Wormerveer en nu alweer geruime tijd in het clubhuis van Waterrecreatie Vereniging Het Twiske in Oostzaan. De groep bestaat uit een vaste kern waarvan sommige al jaren de lessen bij Rob volgen. Regelmatig komen er nieuwe cursisten bij die voor langere of kortere tijd blijven.

Rob geeft voornamelijk ‘Tips & Tricks’ en staat iedereen bij met antwoorden op al hun vragen, een soort privé les in kleine groep. Er is niet één methode die het beste is en iedereen doet het op zijn eigen manier en bepaald zijn eigen onderwerpen. Het leuke is dat mensen zichzelf uitdagen met steeds complexere onderwerpen om te tekenen of te schilderen. Zo’n twee keer per jaar zijn er gezamenlijke opdrachten waar de cursisten zelf om hebben gevraagd. Iedereen, inclusief Rob, maakt dan hetzelfde schilderij zoals een lolly en zuurstokken in een glazen vaasje, gebakjes en een 3D doos waarvan alle zijkanten plus bovenkant beschilderd worden.

Met werk van Tine van Elsland, Yvonne Schaut, Pam du Pau en Rob de Vries. De gezamenlijke opdrachten en recente werken van Rob en zijn cursisten zijn te zien op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2023 bij Zaansgroen – 13.00-17.00 uur – vrij entree
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (3)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (4)

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 18 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website en vraag naar de voorwaarden.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur
Of anders aangegeven

Contact

Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam
Zeemansstraat 54
1506 CV Zaandam
Nederland
Tel: 0756313093
E-mail: expo@zaansgroen.nl

zaansgroen.nl

10 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam