Temporary Art Centre

Expositie is afgelopen

Photography As: Seven Years Without a Camera

Tentoonstelling 29-03-2014 t/m 13-04-2014 > Eindhoven
Temporary Art Centre Photography As: Seven Years Without a Camera
Temporary Art Centre Photography As: Seven Years Without a Camera (2)

Photography As: Seven Years Without a Camera is een overzichtstentoonstelling van analoge fotografie zonder camera door de Amerikaanse kunstenaar Tanya Long. Long's praktijk onderzoekt de mogelijkheden van fotografie verder dan een mechanisch gemaakte voorstelling. Fotografie is gereduceerd tot haar essentie: licht en tijd.

De officiële opening is op zaterdag 29 maart van 17:00 tot 21:00
Vrijdag & Zaterdag: 13:00 - 21:00
Zondag: 13:00 - 17:00
Of op afspraak.

Voor meer informatie: www.tanyalong.com

Temporary Art Centre

Het Temporary Art Centre (TAC) is een begrip. Maar zonder een vastomlijnde definitie. Doeners, denkers en dromers ontmoeten elkaar op één plek. En dan... ontstaat er iets bijzonders. TAC dus, de dynamische, culturele en creatieve broedplaats in het hart van Eindhoven.

TAC verhuurt een tachtigtal individuele werkruimtes zoals ateliers en werkplaatsen. Hierin werkt een breed scala van beginnende creatieve ondernemers en kunstenaars, de TACgenoten. Kunstschilders, schrijvers, grafische en industriële vormgevers, modeontwerpers, muzikanten, webdesigners, architecten, fotografen en meubelmakers vinden in deze voormalige Philips-vestiging onderdak voor hun bedrijf.

Daarnaast bestaat zo’n 2000 m2 van het pand uit kleine en grote zalen, expositieruimtes, en dans/theater- en een muziekstudio. Er vinden vele, vaak spraakmakende activiteiten plaats zoals de Dutch Design Week, het cultureel straatfestival Via Ventosa, theater- en muziekvoorstellingen, exposities en de jaarlijkse Art & Design Sale, die jaarlijks circa 50.000 bezoekers trekken. Kortom, het TAC is een plek waar de cultuur die wordt gemaakt, ook haar publiek vindt.

Voor meer informatie: www.tac.nu

Contact


Temporary Art Centre
Vonderweg 1
5611BK Eindhoven
Nederland

www.tac.nu
1191 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Temporary Art Centre"