The Gold Xperience

Expositie is afgelopen

Juwelenexpositie

Tentoonstelling 19-09-2020 t/m 26-09-2020 > Baarn (expositie is in Amsterdam!)
The Gold Xperience ® bestaat als juwelenmerk en winkel sinds begin 2014. Vanaf het begin af aan heb ik mijn inspiratie gehaald uit (binnenhuis)architectuur – met name Amsterdamse School – en muziek of de artiest. Invloeden van Prince vindt u niet alleen in de merknaam maar zeker ook in de opvallende sieraden. Mijn juwelen zijn niet vals bescheiden maar een classy met een funky touch.

In de loop der jaren heeft mijn beeldtaal zich ontwikkeld en is nu een herkenbare handtekening geworden. Het gebruik van symmetrie, spelen met convexe en concave vormen en het gebruik van kleurrijke edelstenen en vooral zwarte parels zijn in de huidige collecties duidelijk zichtbaar.

Om de nieuwe collectie te tonen heb ik besloten om een expositie in te richten met een deel van de collectie zodat mijn juwelen ook buiten Baarn te bezichtigen zijn. Insteek is het trekken van een breder publiek, dus de expositie is een laagdrempelige kans om vrijblijvend te komen kijken naar de sieraden. Maar natuurlijk willen we u de mogelijkheid tot een aankoop niet onthouden. U mag gerust een sieraad passen en kopen. De expositie vindt plaats op 19 t/m 26 september 2020 aan de Hobbemastraat 3 (hoek P.C. Hooftstraat) en zal openen met een receptie op zaterdag 19 september tussen 15.00 – 17.00u.

Vanwege het nog altijd niet geweken gevaar van het coronavirus willen we u verzoeken om zich aan te melden zodat we de bezoekersaantallen kunnen reguleren. Uw ticket print u uit en deze geeft kans op een diamant t.w.v. €300,-!

Ik hoop u te ontmoeten!
The Gold Xperience Baarn
The Gold Xperience Baarn (2)
The Gold Xperience Baarn (3)

Stuur een bericht naar The Gold Xperience