favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie IRIS >Anders Mooi

Meer...
Expositie is afgelopen

Kunst aan de Ee

Tentoonstelling 16-05-2014 t/m 25-05-2014 > Woudsend

In de periode 16 t/m 25 mei 2014 vindt de grootste kunstexpositie ooit in de regio plaats.

100 gerenommeerde kunstenaars tonen hun werk gedurende 10 dagen in het leegstaande pand van voormalig Woudsend Verzekeringen.
3.700 m2 -schilderijen, fotografie, keramiek, steen, sieraden, brons en nog veel meer.

De expositie is dagelijks geopend van 13:00 tot 17:00 uur en in de weekenden van 11:00 tot 17:00 uur.

Woudsend (Friesland) zal tijdens Kunst aan de Ee zijn beste beentje voor zetten. De winkeliers en horeca juichen het initiatief van harte toe.
Zij zullen er voor zorgen dat bezoekers van Kunst aan de Ee gastvrij worden onthaald.

Een extra pluspunt. Tijdens de expositie Kunst aan de Ee vinden in Woudsend de Friese Sleepbootdagen plaats. Een groots evenement dat elke twee jaar wordt georganiseerd en altijd duizenden extra bezoekers trekt.

www.kunstaandeee.nl
www.irisandersmooi.nl

kunstaandeee@irisandersmooi.nl

Galerie IRIS >Anders Mooi

  • Schilderkunst
  • Sieraden
  • Beeldentuin
  • Ruimtelijk

Over Iris:

“Ik heb in mijn leven veel verschillende dingen gedaan. Van dansen op het hoogste niveau tot begeleiding en coaching van mensen binnen grote ondernemingen. Altijd fanatiek en hartstochtelijk.
Daarnaast heb ik altijd belangstelling gehad voor kunst, sieraden en andere mooie dingen, met liefde en passie door mensen gemaakt.

Allerlei veranderingen in mijn leven, leuke en minder leuke, dwongen mij na te denken over mijn toekomst. Eigenlijk was dat niet ingewikkeld. Ik wilde bezig zijn met kunst en kunstenaars. En bovenal wilde ik anderen laten delen in mijn passie.

Daarom is er IRIS > Anders Mooi. Inmiddels al vijf jaar. Een podium voor mooie dingen.
En een ontmoetingsplek voor leuke, interessante mensen.

Wat ik probeer toe te voegen aan het tentoongestelde werk is de sfeer van de galerie. Vriendelijk, rustig genieten van mooie dingen, misschien ook even kennismaken met een kopje koffie of een glaasje wijn.


Over de galerie:

Mijn galerie is gevestigd in ons woonhuis. Een monument dat al meer dan tweehonderd jaar staat en gebouwd is in de classicistische stijl. Begin vorige eeuw is het pand een pastorie geweest. Vijf jaar geleden is het pand grondig verbouwd en geschikt gemaakt voor expositie doeleinden.

De tuin is verrassend groot. Door de beschutte ligging leent het zich uitstekend om beelden en andere 'buitenkunst' te exposeren.

Stuur een bericht naar "Galerie IRIS >Anders Mooi"