Mariette van Erp

Expositie is afgelopen

Mariëtte van Erp en Zjos meyvis geven aftrap opening nieuwe kunstroute bij Noordkade veghel

Tentoonstelling 08-02-2015 t/m 22-03-2015 > Veghel
Mariette van Erp Mariëtte van Erp en Zjos meyvis geven aftrap opening nieuwe kunstroute bij Noordkade veghel
Mariette van Erp Mariëtte van Erp en Zjos meyvis geven aftrap opening nieuwe kunstroute bij Noordkade veghel (2)
De tentoonstelling van Van Erp is met twee weken verlengd!!
Rondleiding: Op 8 maart geeft Van Erp een rondleiding langs haar werk


Bij Noordkade in Veghel wordt door Kunstgroep De Compagnie een kunstroute voor professionele kunstenaars geopend. Mariëtte van Erp en Zjos Meyvis geven met hun werk de aftrap.
In de gerestaureerde Wibenga geeft Van Erp met schilderijen en enkele assemblages een indruk van haar thema’s; De mens en de sporen van zijn aanwezigheid in landschap, portret, figuur en stilleven. In de hal op de begane grond toont de Vlaamse kunstenaar Zjos Meyvis bevruchtingsmachientjes en stuifmeelverspreiders. Het werk van beide kunstenaars sluit prachtig aan bij de vroeger functie van de gerestaureerde CHV fabriek
Mariette van Erp Gemert
Mariette van Erp Gemert (2)

Mariëtte van Erp uit Gemert heeft de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven gevolgd en aansluitend de Jan van Eyck Academie in Maastricht. Ze schildert, tekent, fotografeert en maakt beelden. Zij werkt in heel verschillende formaten en materialen en haar werkwijze is impulsief en intuïtief. Haar werk was al op veel plaatsen te zien, onder meer bij Galerie Willy Schoots, Galerie Pennings, de Krabbedans, Museum De Wieger en elders in het land. Haar favoriete kunstenaars zijn Roger Raveel en Leon Adriaans. Haar thema's zijn de mens en sporen van zijn aanwezigheid in het landschap, portret, figuur en stilleven.

Openingstijden

Op afspraak

Contact

Mariette van Erp
Heuvel 38
5421CN Gemert
Nederland
Tel: 0492-362189

www.mariettevanerp.com

2983 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Mariette van Erp