favorietenVerwijder uit favorieten

Marcel Straver

Expositie is afgelopen

Marcel Straver exposeert op de Kunstbeurs aan de Westeinderplassen

Tentoonstelling 05-09-2014 t/m 07-09-2014 > Aalsmeer
Marcel Straver Marcel Straver exposeert op de Kunstbeurs aan de Westeinderplassen

Graag nodig ik u uit om de vierde editie van de Kunstbeurs aan de Westeinderplassen te bezoeken. Op vrijdag 5 tussen 17.00 en 20.00 uur, zaterdag 6 tussen 11.00 uur en 23.00 uur en zondag 7 september 2014 tussen 11.00 uur en 18.00 uur zal ik aanwezig zijn om u in mijn stand nr. 41 te ontvangen.

> Toegangskaarten
Laat u even weten via mail (marcel@tweed.nl) met hoeveel personen u naar de beurs wilt komen? Dan zorg ik ervoor dat u toegangskaarten ter waarde van € 10,– per stuk ontvangt. Dat scheelt weer in de portemonnee...

> Maak kans op een eigen portret
Tijdens de beursdagen biedt de organisatie een aantal bezoekers aan zich gratis door Mieke van Zundert te laten portretteren. Mieke is een virtuoos schilder. Met snelle, directe toetsen maakt zij in ongeveer twintig minuten een expressief, goed gelijkend portret. U kunt het direct mee naar huis nemen.

> Win een kunstcheque van € 1,000,–
Ook dingt u mee naar een kunstcheque ter waarde van € 1.000,– die onder de bezoekers van de Kunstbeurs wordt verloot. Deze cheque kan worden besteed bij galerie Sous-Terre, de organisator van de beurs. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van de galerie.

> Beleef een spetterend vuurwerk vanaf het dakterras van de kunstbeurs
Zaterdagavond 6 september vindt het spectaculaire evenement ‘Vuur en licht op het water’ plaats. Een stoet prachtig verlichte boten vaart over de plassen en gaat rond 22.30 uur voor anker bij de watertoren in Aalsmeer. Vanaf 21.00 uur start daar een feest met optredens van diverse artiesten. Om 23.00 uur is er aansluitend een grote vuurwerkshow vanaf een ponton op het water. De locatie van de kunstbeurs bevindt zich pal achter de watertoren. Vanuit de beeldentuin en het dakterras is het uitzicht op het vuurwerk magnifiek. Voor deze gelegenheid wordt er op de beurs een ‘vuurwerkborrel’ georganiseerd en voor de liefhebbers zijn er rondleidingen langs de kunst.

> Algemene informatie
Beurslocatie: Kunstbeurs aan de Westeinderplassen, Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren).
Parkeren: De parkeerplaats op de beurslocatie is uitsluitend bestemd voor mindervaliden en bezoekers die op de fiets komen.
Er zijn in de directe omgeving diverse openbare parkeerterreinen, onder meer bij zwembad ‘De Waterlelie’, Dreef 7 in Aalsmeer. Vanuit hier zijn er gratis pendelbusjes naar de beurs beschikbaar.

Een overzicht van de deelnemende galeries en kunstenaars plus overige informatie vindt u op www.kunstbeursaandewesteinderplassen.nl

Ik hoop u tijdens de beurs te mogen begroeten op stand nr. 41.

Met vriendelijke groeten,
Marcel Straver
06 31920768
marcel@tweed.nl
www.marcelstraver.nl

Marcel Straver

  • Schilderkunst
  • Tekeningen
  • Design

Ik schilder mijn eigen gekleurde wereld, mijn interpretatie van wat ik waarneem. Dat doe ik in een kenmerkende stijl met korte kwaststreken. Soms blijf ik daarbij wat dichter bij de werkelijkheid en soms abstraheer ik meer. De onderwerpen blijven meestal herkenbaar en zijn altijd met liefde voor detail en structuur uitgewerkt. Ik werk autonoom én in opdracht.

Openingstijden

Atelierbezoek a.u.b. op afspraak.

Marcel Straver Waverveen

Avondwandeling, 2017, 100x100cm, acryl op doek.

Marcel Straver Waverveen (2)

Westerheide, 2017, 100x120cm, acryl op doek

Marcel Straver Waverveen (3)

Wit Tapijt, 2016, 120x100cm, acryl op doek

Marcel Straver Waverveen (4)

Koolzaad, 2014, 90x90cm, acryl op doek

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Marcel Straver"