Artzaanstad

Expositie is afgelopen

ART Zaanstad

Tentoonstelling 21-05-2014 t/m 25-05-2014 > Zaandam
Van 21 tm 25 mei organiseert het Kunstcentrum ART Zaanstad op het Hembrugterrein.

Het Hembrugterrein is een voormalig terrein van Defensie. Het vormde met haar 43 hectare parkachtige terrein letterlijk en figuurlijk het hart van de Stelling van Amsterdam. De karakteristieke panden worden gerenoveerd en het terrein wordt gefaseerd en organisch herontwikkeld. Dit unieke terrein zet Zaanstad met 125 karakteristieke industriële panden (waaronder 48 monumenten), als creatieve hotspot op de kaart, midden in de Metropoolregio Amsterdam.

Het Hembrugterrein staat van 21 tot en met 25 mei weer in het teken van kunst, design en sieraden tijdens ARTzaanstad. Ruim 100 gerenommeerde kunstenaars uit Nederland tonen deze dagen hun mooiste werken. Kom genieten van hedendaagse kunst, het Hembrugterrein en de muzikale programmering.

Openingstijden
woensdag 21 mei t/m vrijdag 23 mei 13:00 – 20:00
zaterdag 24 en zondag 25 mei 11:00 – 17:00
Sieraden & Design alleen op vrijdag, zaterdag en zondag.
Artzaanstad Zaandam
Artzaanstad Zaandam (2)
(foto: Mike Bink fotografie)
Artzaanstad Zaandam (3)
(foto: Mike Bink fotografie)

Artzaanstad: al decennia lang een begrip op het gebied van hedendaagse beeldende kunst in heel Nederland. Artzaanstad is niet alleen een kunstuitleen, maar ook een actieve galerie voor kunstenaars. Naast beeldende kunst vind je een uitgebreide collectie designartikelen in onze kunstcadeauwinkel en in de webshop.

Kunst lenen kan bij Artzaanstad al vanaf € 6,- per maand. De helft van het bedrag wordt toegevoegd aan jouw spaartegoed. Met dit spaartegoed kun je kunstwerken aanschaffen, artikelen uit de Kunstcadeauwinkel kopen of diensten afnemen van het Artzaanstad.

Artzaanstad organiseert gedurende het jaar verschillende exposities. Alle exposities zijn vrij toegankelijk.

De collectie van Artzaanstad is veelzijdig en breed. Omruilen kan altijd en er is geen maximale leentermijn. Als een kunstwerk jou bevalt, kun je het zolang lenen als u wilt. Bevalt een werk jou zo goed en wil je het aanschaffen? Dit kan op elk moment.

Alle kunstwerken zijn te koop. Je kunt de werken ook aanschaffen met je spaartegoed of via een renteloze afbetaling. Wil je meer informatie over het kopen van kunst? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via mail info@artzaanstad.nl of telefoon 075-6141210

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Grafiek
  • Tekeningen
  • Glaskunst
  • Design
  • Sieraden

Stuur een bericht naar Artzaanstad