Jacolien de Jong

Meer...
Expositie is afgelopen

Utrechtse Kunstmarkt

Tentoonstelling 01-09-2017 t/m 03-09-2017 > Utrecht
Jacolien de Jong Utrechtse Kunstmarkt
Jacolien de Jong Utrechtse Kunstmarkt (2)
Jacolien de Jong Utrechtse Kunstmarkt (3)

Binnenkort opent Utrecht het Culturele seizoen o.a. met de Utrechtse Kunstmarkt. Ik ben uitgenodigd hieraan deel te nemen en nodig je bij deze van harte uit om mijn nieuwe werk te komen bekijken. Ik ben zelf aanwezig op 1, 2 en 3 september en zie ernaar uit je daar te ontmoeten.

De Nieuwe Utrechtse Kunstmarkt: 1 september t/m 3 september 2017 op de Maliebaan

Na drie succesvolle Kunstmarkten op het Janskerkhof, is dit jaar de Nieuwe Utrechtse Kunstmarkt op het zuidelijk deel van de Maliebaan:
• Vrijdag 1 september van 16.00 tot 22.00 uur
• Zaterdag 2 september van 14.00 tot 22.00 uur
• Zondag (Culturele Zondag) van 14.00 tot 20.00 uur

Elf Utrechtse beeldende kunstenaars tonen hun recente werk in pagodetenten. Sommige van hen hebben speciaal voor deze presentatie nieuw werk gemaakt.

De deelnemers zijn: Eefje van den Braak (keramist, www.eefjevdbraak.nl), Harry Dukker (fotograaf, www.harrydukker.nl), Annette Fienieg (illustrator/tekenaar, www.annettefienieg.nl), Jim Harris (schilder/tekenaar, www.jimharris.nl), Luuk Huiskes (fotograaf, www.luukhuiskes.nl), Jacolien de Jong (tekenaar, www.jacoliendejong.kunstinzicht.nl), Semiramis Oner Mühürdaroglu (schilder/tekenaar, www.atelier.semiramis.nl), Sonja van Rijn (schilder/tekenaar, www.ateliertij.nl), Manju Sharma (schilder, www.manjusperspetive.com), Marco de Vente (tekenaar, www.marcodevente.nl)

De elf kunstenaars zijn geselecteerd door Jeroen Hermkens (schilder/tekenaar) en Jaap Röell van KuuB, Ruimte voor Kunst en Cultuur. Naast het bezichtigen en kopen van allerlei vormen van kunst kunt u de kunstenaars zelf ook ontmoeten en de verhalen bij hun werk leren kennen. Tevens is er op het terrein weer de mogelijkheid om een hapje en een drankje te doen bij de bar en is er een divers programma aan side-entertainment zoals muzikale invulling in samenwerking met Tivoli Vredenburg en creatieve activiteiten voor kinderen. Op zondag 3 september maakt de Nieuwe Utrechtse Kunstmarkt deel uit van de beeldende kunstenroute in het kader van Culturele Zondag.

De Utrechtse Kunstmarkt is mede mogelijk gemaakt door ondernemersvereniging Het Fluwelen Handvat, de bewonersvereniging van de Maliebaan en de Gemeente Utrecht.

Jacolien de Jong

  • Schilderkunst
  • Manifestatie
  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel
  • Textiel
  • Diversen

Jacolien de Jong woont en werkt in Utrecht.
Jacolien de Jong maakt tekeningen en schilderijen en ontwikkelt interactieve projecten met publiek in tentoonstellingen. Naast het maken van autonoom beeldend werk organiseert zij onder de naam ''Het Schildersbedrijf'' creatieve workshops voor het bedrijfsleven waarin de missie, de visie en de strategie door de deelnemers zelf verbeeld worden. Jacolien de Jong werkt verder samen met Patricia van den Brink in Bureau Kwiek. Samen ontwikkelen zij interactieve projecten en creatieve producten voor de Zorg met als doel het stimuleren en verbeteren van de communicatie in de zorg. In 2016 wonnen zij de Jaarprijs Impact voor het ontwerp en de uitvoering van De Verhalencirkel.

Thema's in het beeldende werk van Jacolien zijn: de natuur en vergankelijkheid, architectuur en interieurs, vrouwen.

Jacolien de Jong lives in Utrecht, The Netherlands. She studied Painting at The School of the Arts Utrecht. Jacolien specializes in drawing and painting.

Openingstijden

Atelierbezoek op afspraak tel 0031 6 10150106
Vechtoever 61, 3555 SZ Utrecht
The Netherlands

Jacolien de Jong Utrecht

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Jacolien de Jong"