Kunststichting Firma Van Drie

Expositie is afgelopen

Riet Schurink - Speels en kleurrijk

Tentoonstelling 19-06-2019 t/m 30-06-2019 > Gouda
Kunststichting Firma Van Drie Riet Schurink - Speels en kleurrijk
Kunststichting Firma Van Drie Riet Schurink - Speels en kleurrijk (2)
De Goudse kunstenares Riet Schurink exposeert bij Firma Van Drie van 19 t/m 30 juni schilderijen en beelden onder de titel 'Speels en kleurrijk'. In haar werken laat zij dan ook vele levendige vormen en vooral krachtige kleuren zien. Met een sterk autonomisch handschrift heeft ze veel gevoel gelegd in haar strak gevormde kleibeelden en in haar door vlakken en lijnen gestileerde schilderijen.

Het is een vrolijke tentoonstelling waarin nieuwe gedachten vanuit de mens en de natuur in symboliek en expressiviteit worden weergegeven.

De opening is op zondag 23 juni om 15.00 uur. U bent van harte welkom.
Kunststichting Firma Van Drie Gouda
Pand Firma Van Drie
Kunststichting Firma Van Drie Gouda (2)
Tentoonstellingsruimte Firma Van Drie

De Firma Van Drie biedt een podium voor professionele kunst uit Gouda en omgeving, is een broedplaats voor talent en een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek. Er zijn ongeveer 120 personen bij De Firma Van Drie aangesloten, meest professionele kunstenaars.

De kunststichting heeft als doel hedendaagse kunst bij een zo’n groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en doet dit o.a. door het organiseren van tentoonstellingen van hoge kwaliteit met veel ruimte voor experiment in de eigen expositieruimte van de Firma Van Drie.

Kijk voor de actuele tentoonstellingsagenda op de site van de Firma Van Drie.

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag, 12:00 - 17:00 uur.

Stuur een bericht naar "Kunststichting Firma Van Drie"