Kunststichting Firma Van Drie

Expositie is afgelopen

State of the Art II

Tentoonstelling 03-01-2020 t/m 26-01-2020 > Gouda
Kunststichting Firma Van Drie State of the Art II
Na het succes van de tentoonstelling State of the Art I van januari 2019 kunt u ook dit jaar weer kennismaken met het nieuwste werk dat de beeldende kunstenaars van Firma Van Drie het afgelopen jaar hebben gemaakt. Ruim 30 kunstenaars openen het nieuwe expositiejaar met schilderijen, tekeningen, foto’s, ruimtelijk werk, video’s en poëzie. De een is doorgegaan op de route die in de afgelopen jaren is ontwikkeld. De ander heeft nieuwe wegen ingeslagen. Het geheel vormt een bont pakket van beelden, voorstellingen en technieken.

Tijdens de expositie in de weekeinden, als de kunstenaars zelf aanwezig zijn, is er gelegenheid om kennis te maken en van gedachten te wisselen. De tentoonstelling is te zien van vrijdag 3 januari tot en met zondag 26 januari. Open van woensdag t/m zondag, 12.00 - 17.00 uur.
Kunststichting Firma Van Drie Gouda
Pand Firma Van Drie
Kunststichting Firma Van Drie Gouda (2)
Tentoonstellingsruimte Firma Van Drie

De Firma Van Drie biedt een podium voor professionele kunst uit Gouda en omgeving, is een broedplaats voor talent en een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek. Er zijn ongeveer 120 personen bij De Firma Van Drie aangesloten, meest professionele kunstenaars.

De kunststichting heeft als doel hedendaagse kunst bij een zo’n groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en doet dit o.a. door het organiseren van tentoonstellingen van hoge kwaliteit met veel ruimte voor experiment in de eigen expositieruimte van de Firma Van Drie.

Kijk voor de actuele tentoonstellingsagenda op de site van de Firma Van Drie.

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag, 12:00 - 17:00 uur.

Stuur een bericht naar "Kunststichting Firma Van Drie"