Kunststichting Firma Van Drie

Expositie is afgelopen

Underneath a surface

Tentoonstelling 26-02-2020 t/m 22-03-2020 > Gouda
Kunststichting Firma Van Drie Underneath a surface
Ets - Karin Winkel
De expositie bestaat uit vrij werk van Stellan Aanhane en etsen van Karin Winkel. Gelaagdheid is een rode draad in het werk van beiden. Aanhane werkt intuïtief en dat levert zowel installaties als sculpturen op met wisselende formaten. Winkel gebruikt haar eigen tekeningen als aanleiding voor haar etsen, waarbij verschillende technieken zoals droge naald etsen, fotopolymeer en chine collé worden gebruikt. Naast de expositie van eigen werk werkten beide exposanten in deze tentoonstelling samen aan een project waarin 100 etsen en tientallen sculpturen met elkaar in verbinding zullen worden gebracht.

De opening van de tentoonstelling is op 28 februari om 20.30 uur. U bent van harte uitgenodigd.
Kunststichting Firma Van Drie Gouda
Pand Firma Van Drie
Kunststichting Firma Van Drie Gouda (2)
Tentoonstellingsruimte Firma Van Drie

De Firma Van Drie biedt een podium voor professionele kunst uit Gouda en omgeving, is een broedplaats voor talent en een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek. Er zijn ongeveer 120 personen bij De Firma Van Drie aangesloten, meest professionele kunstenaars.

De kunststichting heeft als doel hedendaagse kunst bij een zo’n groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en doet dit o.a. door het organiseren van tentoonstellingen van hoge kwaliteit met veel ruimte voor experiment in de eigen expositieruimte van de Firma Van Drie.

Kijk voor de actuele tentoonstellingsagenda op de site van de Firma Van Drie.

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag, 12:00 - 17:00 uur.

Stuur een bericht naar "Kunststichting Firma Van Drie"