Kunststichting Firma Van Drie

Expositie is afgelopen

Innige banden

Tentoonstelling 02-09-2020 t/m 27-09-2020 > Gouda
Kunststichting Firma Van Drie Innige banden
Innige banden - impressie 1
Kunststichting Firma Van Drie Innige banden (2)
Innige banden - impressie 2
Een tentoonstelling van bijzondere en unieke boeken, die in de loop van jaren met de hand zijn gemaakt door kunstenaars aangesloten bij het Goudse kunstcentrum Firma Van Drie. De werken lopen uiteen van indrukwekkend groot en loodzwaar tot uiterst bescheiden van afmetingen en tastbaar fragiel. Voor alle werken geldt: bladeren mag! Dit directe contact staat garant voor intieme ontmoetingen met de wereld van de makers. Om de boeken te beschermen en de bezoeker te behoeden voor corona zijn er wegwerphandschoentjes.

Deelnemende kunstenaars: Henri Boere, Mieke de Haan, Wendy van den Heuvel, Claudia Huft, Loes Huis in 't Veld, Wilma van Ipenburg — met werk van Henc van Maarseveen† en Piet van Mook†, Pim Leefsma, Wim van Loon, Matthé van Oostrom & Gerard Akse, Roboodt, Katarina Rudebeck & Hans Slootjes, Ruben van Veen, Marc Vercouteren, Kees Vossestein, Frieda Winklaar Domacassé.

De tentoonstelling is te zien van 2 t/m 27 september 2020, wo-zo 12.00 - 17.00 uur.
Kunststichting Firma Van Drie Gouda
Pand Firma Van Drie
Kunststichting Firma Van Drie Gouda (2)
Tentoonstellingsruimte Firma Van Drie

De Firma Van Drie biedt een podium voor professionele kunst uit Gouda en omgeving, is een broedplaats voor talent en een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek. Er zijn ongeveer 120 personen bij De Firma Van Drie aangesloten, meest professionele kunstenaars.

De kunststichting heeft als doel hedendaagse kunst bij een zo’n groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en doet dit o.a. door het organiseren van tentoonstellingen van hoge kwaliteit met veel ruimte voor experiment in de eigen expositieruimte van de Firma Van Drie.

Kijk voor de actuele tentoonstellingsagenda op de site van de Firma Van Drie.

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag, 12:00 - 17:00 uur.

Contact

Kunststichting Firma Van Drie
Achter de Kerk 13
2801JX Gouda
Nederland
Tel: 06-12022114

www.firmavandrie.nl
Routekaart
2 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Kunststichting Firma Van Drie