Kunststichting Firma Van Drie

Nu te zien

Grafiek 2022: Ontmoeten

Tentoonstelling t/m 16-10-2022 > Gouda
Kunststichting Firma Van Drie Grafiek 2022: Ontmoeten
Loes Huis in t Veld - Ostinato
Kunststichting Firma Van Drie Grafiek 2022: Ontmoeten (2)
Yuriko Miyoshi - Land51 Gouda 6
Kunststichting Firma Van Drie Grafiek 2022: Ontmoeten (3)
Wendy van den Heuvel - zeefdruk
Kunststichting Firma Van Drie Grafiek 2022: Ontmoeten (4)
Karin Winkel - ets
Deze grafiektentoonstelling rondom het thema ‘Ontmoeten maakt deel uit van de landelijke manifestatie Grafiek2022. Via deze manifestatie wordt grafiek aangeboden in musea, galeries en werkplaatsen, bij kunstenaars en kunstcentra. Er worden tentoonstellingen, lezingen, demonstraties en workshops georganiseerd.

Het thema ‘Ontmoeten’ mag breed worden geïnterpreteerd en roept associaties op met samenkomen, samenzijn, samenwerken, verbinden, treffen, begroeten, naar elkaar toe bewegen, of betrokkenheid. Het kan uitdrukking geven aan de relatie tot de natuur, andere culturen, andere kunstvormen – of het hele schouwtoneel.

De tentoonstelling bij Firma Van Drie bestaat uit grafisch werk van acht kunstenaars:
Yuriko Miyoshi, Monique van Wensveen, Saskia Serlé, Loes Huis in 't Veld, Marisa Keller, Sylvia Leeflang, Wendy van den Heuvel en Karin Winkel.

Grafiek workshops
In het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 oktober zijn er workshops te volgen. Yuriko Miyoshi organiseert een drukworkshop bij de Firma waarbij je kunt kennismaken met klassieke Japanse afbeeldingen en waarbij je afdrukken kunt maken op Japans papier. Reserveren is verplicht. Zie onze website voor meer informatie.
Kunststichting Firma Van Drie Gouda
Pand Firma Van Drie
Kunststichting Firma Van Drie Gouda (2)
Tentoonstellingsruimte Firma Van Drie

De Firma Van Drie biedt een podium voor professionele kunst uit Gouda en omgeving, is een broedplaats voor talent en een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek. Er zijn ongeveer 120 personen bij De Firma Van Drie aangesloten, meest professionele kunstenaars.

De kunststichting heeft als doel hedendaagse kunst bij een zo’n groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en doet dit o.a. door het organiseren van tentoonstellingen van hoge kwaliteit met veel ruimte voor experiment in de eigen expositieruimte van de Firma Van Drie.

Kijk voor de actuele tentoonstellingsagenda op de site van de Firma Van Drie.

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag, 12:00 - 17:00 uur.

Contact

Kunststichting Firma Van Drie
Achter de Kerk 13
2801JX Gouda
Nederland
Tel: 06-12022114

www.firmavandrie.nl
Routekaart
11 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Kunststichting Firma Van Drie