pauline van buringen | grafisch realisme

Expositie is afgelopen

Expositie in het 'Vrij Paleis'

Tentoonstelling 24-08-2022 t/m 28-08-2022 > Amsterdam
pauline van buringen | grafisch realisme Expositie in het 'Vrij Paleis'
Een flinke hoeveelheid schilderijen en linoprints exposeer ik samen met Marloes Bomers (serie grote collages) en Hieke Aardema / GjaltProducties (iconische 'New York Metrobank) in het royale 'Vrijpaleis' - Paleisstraat 107 - Amsterdam-C (achter de Dam). Van harte welkom! Bring a friend :)
pauline van buringen | grafisch realisme Amsterdam
pauline van buringen | grafisch realisme Amsterdam (2)
Hele pagina PAROOL in het kader van de 'Nationale Architectuur Dagen 2018'
pauline van buringen | grafisch realisme Amsterdam (3)
'en plein air' sessie in Eindhoven: https://www.thisiseindhoven.com/nl/visit/wat-te-doen/cultuur/uit-in-eindhoven/eindhoven-tot-de-verbeelding/eindhoven-tot-de-verbeelding-pauline-van-buringen

GRAFISCH REALISME
'Het onderwerp is het voertuig naar een grafisch-realistisch resultaat'.
Als schilder en printmaker richt ik me op expressie door eenvoud. Mijn doel is het vangen van de effecten van licht: reflecties, schaduwen, tegenlicht, etc. Mijn werk is verder herkenbaar aan geometrie in de compositie, hoog contrast en duidelijke richtingen. Voorbij het 'algemeen mooie' wil ik op deze manier laten zien hoe een onderwerp mijn grafische ziel heeft geraakt. Dank voor uw interesse.

Openingstijden

Maak een afspraak als u een schilderij of linoprint van dichtbij wilt bekijken of meedoen aan een workshop schilderen of linoprinten.

Stuur een bericht naar pauline van buringen | grafisch realisme