willem van de sanden

Expositie is afgelopen

OVERZICHTS TENTOONSTELLING 2021

Tentoonstelling 24-09-2021 t/m 25-11-2021 > Veendam
15 jaar Kunst aan de rand van Nederland

Expositie in Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam

Het kunstenaarscollectief ‘Kunst aan de rand van Nederland’ is inmiddels een niet meer weg te denken podium voor 50 kunstenaars in de Gronings-Duitse grensstreek. Hun veelzijdige werk willen zij aan een zo breed mogelijk publiek laten zien.

Sinds de oprichting in 2006 door Ingrid Constance en Hans van Herwijnen van Ateliertwee in Bad Nieuweschans, werden ieder jaar één of meerdere tentoonstellingen georganiseerd in de regio, aan beide zijden van de landsgrens. Jaarlijks wordt tijdens het Pinksterweekend een atelierroute gehouden. In 2020 en 2021 is deze helaas komen te vervallen.

Aan deze eerste groepsexpositie in vanBeresteyn ondanks de pandemie, doen 21 beeldende kunstenaars mee, dus wordt voor een afwisselend aanbod gezorgd zowel in stijl als in materiaalgebruik, in bekende en minder voor de hand liggende techniekEN

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn is vrij toegankelijk, dagelijks van 10.00 – 17.00 uur en tijdens voorstellingen en duurt van 24 augustus t/m 25 november. Het gebouw is te vinden aan het Museumplein 5a, 9641 AD Veendam.
willem van de sanden Wedderveer
willem van de sanden Wedderveer (2)
titel: De magie van de symmetrie.

Ik maak schilderijen in acryl op doek of paneel, pentekeningen, etsen en digitale grafiek.
Onderwerpen zijn meestal figuratief/surrealistisch/ironisch. Opleiding: Vrije Academie, Den Haag; Artibus Utrecht; Grafische Ateliers, Utrecht; en les van particuliere kunstenaars oa Nico Rypkema en Saskia van Onck.

Openingstijden

atelier bezoek na telefonische of email afspraak en tijdens atelierroutes, zie: www.kunstaanderandvannederland.nl en
http://www.tweekarspelenkunstroute.nl/

Stuur een bericht naar willem van de sanden