favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Driebergen

Expositie is afgelopen

Kinderen maken Kunst

Tentoonstelling 17-12-2014 t/m 28-12-2014 > Driebergen-rijsenburg

In de kerstvakantie stellen leerlingen van de R.K. Daltonschool De Valkenheuvel en Chr. Basisschool De Zonheuvel uit Driebergen hun kunstwerken ten toon in Galerie Driebergen. De opening van deze bijzondere tentoonstelling is op woensdagmiddag 17 december om 16.00 uur.
Veel kernvakken op De Valkenheuvel worden op een creatieve manier afgesloten. De werken die geselecteerd zijn voor de tentoonstelling zijn op die manier ontstaan. De tekeningen komen uit de projecten “When I grow up”, waarbij leerlingen in het Engels hebben verbeeld wat ze later willen worden, het project “Herfst”, het project ruimtelijk inzicht en kleurgebruik, het project “Paddenstoelen”.
De Zonheuvel levert per klas een groepswerk aan. Het thema van alle groepswerken is “Wonen in Driebergen is leuk”. Dit thema wordt vanuit verschillende gezichtspunten benaderd, waardoor een mooi totaaloverzicht van Driebergen zal ontstaan. In de groepswerken zullen in ieder geval een plattegrond met straten en de mooie Driebergse heidetuin worden uitgebeeld.
Tijdens de tentoonstelling kan het publiek het mooiste kunstwerk kiezen.

De tentoonstelling is geopend op woensdag 17 december van 16.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag 20 december, zondag 21 december, vrijdag (Tweede Kerstdag) 26 december, zaterdag 27 december en zondag 28 december van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Galerie Driebergen, Bosstraat 1a Driebergen zie: www.galeriedriebergen.nl

Galerie Driebergen

De Galerie wil een bijdrage leveren aan een rijk, spraakmakend, eigenzinnig en/of vernieuwend cultureel leven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.
De galerie beschikt over een grote en een kleine zaal – samen 100 m2- die kunnen worden gehuurd als professionele expositie- en of evenementen-ruimte.
Galerie Driebergen richt zich zelf op het organiseren van tentoonstellingen met (toegepaste) kunst en/of kunstnijverheid van professionele kunstenaars of kunstenaars die zich wensen te professionaliseren.
Daarnaast zoeken we samenwerking met kunstenaars, culturele organisaties, lesgevers en anderen, die komen met initiatieven, projecten en ideeën, die ze zélf (eventueel met een beetje ondersteuning van ons) willen realiseren.
De galerie wordt gerund op een non profit basis, maar wij vragen wel een bijdrage in de kosten.

Contact


Galerie Driebergen
Bosstraat 1a
3971 XA Driebergen-rijsenburg
Nederland
Tel: 0642767812

www.galeriedriebergen.nl
1187 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Galerie Driebergen"