Galerie Absoluut

Expositie is afgelopen

Eindhoven meets Amersfoort

Tentoonstelling 16-10-2021 t/m 24-10-2021 > Eindhoven
Galerie Absoluut Eindhoven meets Amersfoort
Sinds januari 2020 heeft Absoluut geen vaste expositieruimte meer en zijn we On the Road. We hebben er een jaartje extra op moeten wachten, maar nu gaan we dan echt op reis naar Eindhoven. Onze roadtrip voert in oktober (tijdens Dutch Design Week) langs de Kruisruimte. We komen met 9 kunstenaars en zij nemen werk mee waarvan zij vinden: dat MOET Eindhoven zien!
De expositie omvat de werken waar de kunstenaars op dit moment zelf het meest tevreden mee zijn. Voor sommigen is dat het recentste werk, anderen tonen werk met een verhaal, een serie, of een selectie van werken die hun veelzijdigheid toont. Zeker is dat het geheel een interessante, aantrekkelijke expositie zal opleveren.

Finissage op zondag 24 oktober, 14 – 16 uur.

Deelnemers:
Ton van der Pal, Susan Koopman, Marjolein Tönis, Marijke van der Made, Magdalena de Coninck, Leonore Dorigo, Kedo Erné, Franz Hazelzet, Carolien Magnus

Openingstijden:
16-24 oktober 2021,
zaterdag 16 oktober 13-17 uur, daarna dagelijks 11-17 uur.
de Kruisruimte, Generaal Bothastraat 7-E, Eindhoven
Galerie Absoluut Amersfoort
Galerie Absoluut

Stichting Absoluut Kunst&Zofoort is opgericht in 2009 en heeft als voornaamste doel het publiek kennis te laten maken met kunstprojecten en een platform te bieden aan kunstenaars om met hun werk naar buiten te treden.
Op dit moment heeft de galerie geen eigen ruimte en exposeren onze leden in wisselende samenstellingen op wisselende locaties binnen en buiten Amersfoort. Nieuwe exposities worden opgenomen op deze website.
Voor meer informatie en het actuele nieuws verwijzen wij u graag naar onze sociale media en website.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een email naar info@galerieabsoluut.nl

Openingstijden

zijn afhankelijk van de expositie-locatie en worden opgenomen in de aankondigingen.

Stuur een bericht naar Galerie Absoluut