Galerie Absoluut

Expositie is afgelopen

ART Absoluut

Tentoonstelling 21-05-2022 t/m 29-05-2022 > Den Dolder
Galerie Absoluut ART Absoluut
Absoluut, een eigenzinnige Amersfoortse galerie van en door kunstenaars, heeft geen vaste expositieruimte. We zoeken dan ook de mooiste plekjes in Amersfoort en daarbuiten om onze kunst te tonen. In mei is dat Den Dolder!

Met onze expositie ART Absoluut in de Gehoorzaal tonen we de keuze van de kunstenaars. We zijn benieuwd wat jij als bezoeker ervan vindt. Daarom zullen alle expositiedagen kunstenaars aanwezig zijn.

Deelnemers: Willy Schut, Ton van der Pal, Susan Koopman, Mieke Elzinga, Marjolein Tönis, Marijke van der Made, Magdalena de Coninck, Leonore Dorigo, Leon Turpijn, Kedo Erné, Franz Hazelzet, Carolien Magnus.

De opening en omdat we er zo ontzettend blij van worden: zaterdag 21 mei, vanaf 14 uur, West-Europese folkmuziek door Marieke van der Hoek (viool) en Gilbert Hoek van Dijke (trekzak).

Hemelvaartsdag, 26 mei, om 11 uur, Dauwtrappen na het uitslapen! Loop een korte (ca. 2 km) wandeling met gids en kunstpraat. Bij terugkomst een heerlijke krentenbol als beloning (op = op) en natuurlijk ART Absoluut.

De expositie is te zien op 21, 22, 26 - 29 mei 2022.
Openingstijden 12 - 17 uur.
De Gehoorzaal, Vijverhof 41, Den Dolder.
Galerie Absoluut Amersfoort
Galerie Absoluut

Stichting Absoluut Kunst&Zofoort is opgericht in 2009 en heeft als voornaamste doel het publiek kennis te laten maken met kunstprojecten en een platform te bieden aan kunstenaars om met hun werk naar buiten te treden.
Op dit moment heeft de galerie geen eigen ruimte en exposeren onze leden in wisselende samenstellingen op wisselende locaties binnen en buiten Amersfoort. Nieuwe exposities worden opgenomen op deze website.
Voor meer informatie en het actuele nieuws verwijzen wij u graag naar onze sociale media en website.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een email naar info@galerieabsoluut.nl

Openingstijden

zijn afhankelijk van de expositie-locatie en worden opgenomen in de aankondigingen.

Stuur een bericht naar Galerie Absoluut