Galerie Absoluut

Expositie is afgelopen

Flora ART

Tentoonstelling 26-07-2022 t/m 03-09-2022 > Amersfoort
Galerie Absoluut Flora ART
Ook deze zomer is de Sint-Joriskerk het domein van de kunstenaars van Galerie Absoluut. In dit jaar van de Floriade komen zij met de expositie Flora ART. Planten (Flora) en dieren (Fauna), de bedreigde Aarde, mythologie, moeizaam samenleven, grasland, waterplas en veel meer; de kunstenaars tonen hun eigen, unieke interpretatie van Flora. Kom kijken en kies je favoriet!

Deelnemers:
Leon Turpijn, Marjolein Tönis, Willy Schut, Ton van der Pal, Carolien Magnus, Marijke van der Made, Franz Hazelzet, Kedo Erné, Mieke Elzinga, Leonore Dorigo, Magdalena de Coninck.

Zaterdag 30 juli, 16:00 uur, opening van de expositie door Felicia Dekkers, redacteur en schrijver, met de voordracht ‘Te kunst en te keur’.
Vrijdag 5, 12, en 19 augustus en 2 september, 16:00 uur, Ontmoet de kunstenaars. De kunstenaars geven in wisselende duo’s toelichting bij hun eigen werk en van de anderen.

De expositie is te zien van 26 juli t/m 3 september 2022.
Openingstijden dinsdag t/m zaterdag 11 - 17 uur.
Sint-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort.

Toegang tot de St.-Joriskerk kost 2€ ter ondersteuning van het onderhoud.
Incidenteel is de kerk gesloten, bij voorbeeld i.v.m. een huwelijk. Check joriskerkamersfoort.nl.
Galerie Absoluut Amersfoort
Galerie Absoluut

Stichting Absoluut Kunst&Zofoort is opgericht in 2009 en heeft als voornaamste doel het publiek kennis te laten maken met kunstprojecten en een platform te bieden aan kunstenaars om met hun werk naar buiten te treden.
Op dit moment heeft de galerie geen eigen ruimte en exposeren onze leden in wisselende samenstellingen op wisselende locaties binnen en buiten Amersfoort. Nieuwe exposities worden opgenomen op deze website.
Voor meer informatie en het actuele nieuws verwijzen wij u graag naar onze sociale media en website.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een email naar info@galerieabsoluut.nl

Openingstijden

zijn afhankelijk van de expositie-locatie en worden opgenomen in de aankondigingen.

Stuur een bericht naar Galerie Absoluut