Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Spectrum Miami, USA

Tentoonstelling 30-11-2017 t/m 04-12-2017 > Gouda
Bert Hermans Spectrum Miami, USA
'Don't shoot the piano player'
Olieverf op doek
80 x 80 cm
Bert Hermans Spectrum Miami, USA (2)
'Demonstration'
Olieverf op doek
80 x 80 cm
Bert Hermans Spectrum Miami, USA (3)
8 schilderijen van Spoorzone Tilburg, NDSM en CHV Veghel tijdens de expositie.
Bert Hermans Spectrum Miami, USA (4)
Stand van World Wide Art waarin Bert's schilderijen aan de rechterkant werden geëxposeerd.
Bert is door de organisatie van World Wide Art Promotion, een uitgever van drie kunstboeken in de Verenigde Staten, uitgenodigd om een aantal van zijn schilderijen in deze uitgaven te laten publiceren. Het gaat om the International Contempory Masters, Important World Artists en Current Masters. Een deskundige jury heeft zijn werk beoordeeld: 'Your work will be a great contribution to the caliber of the art presented in the books.'
Mede als gevolg hiervan is Bert ook uitgenodigd om op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten zijn werk te komen exposeren: New York, Las Vegas, Miami en San Diego.
De expositie in Miami, Spectrum Miami, is een door een jury geselecteerde hedendaagse kunstexpositie waar erkende kunstenaars, galeries en uitgevers vanuit de hele wereld bij elkaar komen. Het is ook onderdeel van de bekende Miami Art Week. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats in de eerste week van december en trekt tienduizenden kunstverzamelaars en kunstkopers. Spectrum Miami biedt kunstenaars en rijk arsenaal aan mogelijkheden om hun werk te tonen aan een publiek dat voor een groot deel bestaat uit kunstkenners en -liefhebbers.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"