Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Little Treasures Bologna Italië

Tentoonstelling 25-11-2017 t/m 07-12-2017 > Gouda
Bert Hermans Little Treasures Bologna Italië
'Waiting 1'
Olieverf op doek
20 x 20 cm
Bert Hermans Little Treasures Bologna Italië (2)
'Waiting 2'
Olieverf op doek
20 x 20 cm
Van 25 november tot 7 december 2017 vindt de 9e editie plaats van de 'Trevisan International Art' (TIA) in Bologna (Italië). Bert Hermans exposeert daar opnieuw (net als in 2015 en 2016) 4 olieverfschilderijen die betrekking hebben op het hoofdthema van zijn werk: industrieel erfgoed.

Bert is één van de 80 kunstenaars, uit meer dan 40 landen, die ook meedeed aan de expositie "Little Treasures 2016". Deze expositie wordt jaarlijks georganiseerd door de TIA. Kunstenaars kunnen hier alleen aan meedoen op uitnodiging van de organisatie na een internationale selectie. Onderstaand treft u een eerder citaat aan van de jury: "Your art language – with the interaction of industrial landscapes and architectures, textures and colours connection – creates rich and singular results. We believe that your vibrant and intense art research, together with your creative imaginary, will add personal and unique inputs to this upcoming exhibition."

Daarnaast is zijn werk opgenomen in de catalogus van deze expositie en tevens in de Kunstgids "Art Journal" een tweemaandelijkse uitgave die door heel Italië wordt verspreid over galerieën, kunstwinkels etc.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"