Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Shanghai Art Fair

Tentoonstelling 01-11-2017 t/m 05-11-2017 > Gouda
Bert Hermans Shanghai Art Fair
Shanghai World EXPO Exhibition & Convention Center
Bert Hermans Shanghai Art Fair (2)
'Get out of the Dark'
Olieverf op doek
70 x 100 cm
Bert Hermans Shanghai Art Fair (3)
'Sisterhood'
Olieverf op doek
100 x 70 cm
Bert Hermans Shanghai Art Fair (4)
Bert's schilderijen tijdens Shanghai Art Fair
Bert Hermans Shanghai Art Fair (5)
Publieke belangstelling was heel groot.
De 21e Shanghai Art Fair wordt gehouden in het Shanghai World EXPO Exhibition & Convention Center van 1 tot 5 november 2017. De Shanghai Art Fair is begonnen in 1997 en meer dan twintig landen, galerieën, organisaties en agentschappen hebben een brug geslagen tussen het publiek en de kunst. Veel originele kunstwerken van o.a. Picasso, Rembrandt, Chagall, Dali, Renoir, Monet en veel Chinese kunstenaars hebben hun Aziatische debuut gemaakt tijdens deze expositie. Het aantal bezoekers was de afgelopen jaren steeds rond de 60.000.
Bert exposeert met twee schilderijen ('Get out of the Dark' en 'Sisterhood') tijdens de Shanghai Art Fair in de ruimte van galerie Steiner, die hem ook heeft uitgenodigd om aan deze expositie deel te nemen.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"