Bert Hermans

Meer...
Expositie is afgelopen

London Crossroads Art Fair 2017

Tentoonstelling 30-09-2017 t/m 04-10-2017 > Gouda
Bert Hermans London Crossroads Art Fair 2017

Victoria House

Bert Hermans London Crossroads Art Fair 2017 (2)

'Bewustwording'
Olieverf op doek
100 x 70 cm

Bert Hermans London Crossroads Art Fair 2017 (3)

'Celebration'
Olieverf op doek
100 x 70 cm

London Crossroads Art Fair 2017 wordt van 30 september tot 4 oktober gehouden in de kelder van het magnifieke Victoria House met ongeveer 50 internationale galerieën en speciale projecten. Doel is om een cross cultureel platform te creëren. Het thema voor 2017 is hoe om te gaan met globalisering en cross culturele interactie.

Bert exposeert met twee schilderijen ('Bewustwording' en 'Celebration') tijdens de Londen Crossroads Art Fair in de ruimte van galerie Steiner, die hem ook heeft uitgenodigd om aan deze expositie deel te nemen.

Bert Hermans

  • Schilderkunst
  • Architectuur

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Bert Hermans Gouda

'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm

Bert Hermans Gouda (2)

Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'

Bert Hermans Gouda (3)

Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.

Bert Hermans Gouda (4)

In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"