Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Colorida Art Gallery Lissabon

Tentoonstelling 21-04-2018 t/m 04-05-2018 > Gouda
Bert Hermans Colorida Art Gallery Lissabon
'Kijk omhoog'
Olieverf op doek
80 x 60 cm
Bert Hermans Colorida Art Gallery Lissabon (2)
'Het ketelhuis'
Olieverf op doek
80 x 60 cm
Bert Hermans Colorida Art Gallery Lissabon (3)
Tijdens de openingsreceptie op 21 april.
Bert Hermans Colorida Art Gallery Lissabon (4)
Totaal zes schilderijen van Bert bij de expositie.
Bert is door Colorido Art Gallery gevraagd om in 2018 te komen exposeren met zes schilderijen in Lissabon. De expositie loopt van 21 april tot 4 mei 2018. De galerie is opgericht in 2007 en bevindt zich vlakbij het Castelo de São Jorge in het centrum van Lissabon. Adres: Costa do Castelo 63, ingang Esc. Marques Ponte Lima, LIssabon. Openbaar vervoer: Metro Green Line Martim Moniz, Tram 28, Tram 12, Bus 737; Parking: Portas do Sol - Alfama of Chao do Loureiro - Costa do Castelo.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"