Bert Hermans

Meer...

LightSpaceTime Open 2018 Art Exhibition

Tentoonstelling t/m 01-09-2019 > Gouda
Bert Hermans LightSpaceTime Open 2018 Art Exhibition

Bert heeft met het schilderij 'Kokerei Zollverein 2' een zesde plaats behaald in de online wedstrijd 'Open 2018 Art Exhibition' van LightSpaceTime.

Bert Hermans LightSpaceTime Open 2018 Art Exhibition (2)

Bert heeft met het schilderij 'Kokerei Zollverein 2' een zesde plaats behaald in de online wedstrijd 'Open 2018 Art Exhibition' van LightSpaceTime.

Bert Hermans LightSpaceTime Open 2018 Art Exhibition (3)

'Kokerei Zollverein 2'
Olieverf op doek
140 x 80 cm

Bert Hermans LightSpaceTime Open 2018 Art Exhibition (4)

Bert heeft met het schilderij 'Illusion 1' een Special Recognition Award gewonnen in de online wedstrijd 'Open 2018 Art Exhibition van LightSpaceTime

Bert Hermans LightSpaceTime Open 2018 Art Exhibition (5)

'Illusie 1'
Olieverf op linnen
80 x 80 cm

Bert heeft met het schilderij 'Kokerei Zollverein 2' een zesde plaats behaald (van de 702 internationale inzendingen) in de online LightSpaceTime Open 2018 Art Exhibition.

Bert Hermans

  • Schilderkunst
  • Architectuur

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Bert Hermans Gouda

'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm

Bert Hermans Gouda (2)

Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'

Bert Hermans Gouda (3)

Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.

Bert Hermans Gouda (4)

In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"