Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Art Eindhoven

Tentoonstelling 04-09-2021 t/m 05-09-2021 > Gouda
Bert Hermans Art Eindhoven
'Tell Me'
Olieverf op linnen
90 x 90 cm
Bert Hermans Art Eindhoven (2)
'Don't Walk Away'
Olieverf op doek
80 x 60 cm
Bert Hermans Art Eindhoven (3)
'De harpiste'
Olieverf op linnen
90 x 90 cm
Bert Hermans Art Eindhoven (4)
'Journey to Heaven'
Olieverf op doek
90 x 90 cm
Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 september 2021 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur.

Beleving
Bij uw bezoek heeft u gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen u graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. U kunt genieten van hun werken en van hun gedrevenheid en ideeën.

Schilderijen Bert
Bert exposeert bij Art Eindhoven 7 grotere schilderijen en 8 schilderijen van het formaat 20 x 20 cm. Het is een combinatie van industrieel en cultureel erfgoed. Te zien zijn onder meer drie schilderijen van staalfabrieken, de Burgerzaal van het Rotterdamse stadhuis, het voormalige Union Station in Omaha in de Verenigde Staten en de koepel van een van de westtorens van de Bavo kathedraal in Haarlem.

Bezoekadres: Klokgebouw 50, Strijp-S, 5617 AB Eindhoven
Parkeren: de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid naast het Klokgebouw
Openbaar vervoer: Strijp S heeft zijn eigen NS station achter het Klokgebouw.
U plant uw reis heel gemakkelijk via de NS-Reisplanner.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Contact

Bert Hermans
Vest 69
2801 VE Gouda
Nederland
Tel: 06-55324696

Routekaart
2 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Bert Hermans