Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Landelijk Atelierweekend

Tentoonstelling 25-06-2022 t/m 26-06-2022 > Gouda
Bert Hermans Landelijk Atelierweekend
Bert Hermans Landelijk Atelierweekend (2)
Bert Hermans Landelijk Atelierweekend (3)
Berts atelier aan de Vest 69 in Gouda.
Bert Hermans Landelijk Atelierweekend (4)
Molen De Roode Leeuw naast het atelier
Bert Hermans Landelijk Atelierweekend (5)
Routebeschrijving naar Vest 69 Gouda
Tijdens het Landelijk Atelierweekend stelt Bert zijn atelier open voor geïnteresseerden. Dat is dé kans om de kunstenaar te ontmoeten en zijn werk te zien in zijn atelier aan de Vest 69 in Gouda.
In 2022 vindt de voorjaarseditie van het Landelijk Atelierweekend plaats op 25 & 26 juni. Op zaterdag 25 juni is het betaald parkeren in de binnenstad van Gouda waar het atelier zich bevindt. Je kunt dan het beste (gratis) parkeren in de wijk De Korte Akkeren, bijvoorbeeld in de Vorstmanstraat. Vandaar is het ongeveer 10 minuten lopen naar het atelier. Je komt dan langs de museumhaven van Gouda en steekt het water over bij de Mallegatssluis.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
Winnaar Art Award op basis van het werk dat werd tentoongesteld tijdens de Nationale Kunstdagen 2023.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Contact

Bert Hermans
Vest 69
2801 VE Gouda
Nederland
Tel: 06-55324696


3 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Architectuur

Stuur een bericht naar Bert Hermans