De Bakkerij, kunsthuis

Expositie: CONTACT!

Tentoonstelling t/m 15-08-2021 > Bergen, Limburg
Eindelijk weer contact! Na de lange periode van beperkt contact en het zoeken naar alternatieven hiervoor gaan de deuren weer langzaam open, zo ook die van kunsthuis De Bakkerij in Bergen. Zeven kunstenaars presenteren hun werk: Leida Wieland met arceringen op doek, Bertus de Veth presenteert zijn ruimtelijk werk, Ine van de Ven maakt drukwerk op papier en Jenetta de Konink heeft olieverf op doek en borduurwerk. De bekende kunstenaar Bernard Heesen uit Leerdam stelt een aantal glaswerken ten toon. Mien Paridaans presenteert impressies op papier en ruimtelijk werk. Marlies van Zeben is speciaal voor deze expositie aan het werk gegaan met druksels en ander werk op papier. Beide laatstgenoemde kunstenaars hebben de expositie samengesteld. Dat ze deze expositie CONTACT! hebben genoemd zal niet verbazen tijdens deze post-corona periode.

De expositie is in het weekend te bezoeken van 3 juli t/m 15 augustus.
De Bakkerij, kunsthuis Bergen, Limburg
Hedendaagse kunst in kunsthuis De Bakkerij, Bergen, Limburg

Kunsthuis De Bakkerij geeft bezoekers een andere mogelijkheid om in contact te komen met kunst. Ervaar de rust en de gezelligheid en laat u inspireren in een nostalgische omgeving van een bakkersoven uit 1933. De oven is in zijn authentieke staat bewaard gebleven. In het pand uit 1855 verzorgen de eigenaren Ellen en Claus Burgers uitgebreide exposities van hedendaagse kunst uit binnen- en buitenland. Actuele informatie op de site of via Facebook.

Culinair Happen & Trappen in de Maasheggen en Maasduinen

Kunst bekijken, het rivierenlandschap verkennen en bourgondisch dineren op verschillende locaties. Dat is kort samengevat Happen en Trappen: een culinaire ontdekkingstocht op de fiets door het Noord-Limburgse Maasduinengebied en de Brabantse Maasheggen. Kunsthuis De Bakkerij is startpunt voor dit arrangement. Al vanaf 2004 een succes.

Openingstijden

In de zomer: iedere dag 10-18 uur, woensdag gesloten.
Voor- en najaar: vrijdag 14-18 uur, weekend 10-18 uur
In de winter gesloten

Stuur een bericht naar "De Bakkerij, kunsthuis"