favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Anita Ammerlaan

Meer...
Expositie is afgelopen

Feestelijke opening expositie EYE-CANDY 16

Tentoonstelling 06-08-2017 t/m 06-08-2017 > Roosendaal
Galerie Anita Ammerlaan Feestelijke opening expositie EYE-CANDY 16

Feestelijke opening expositie(1150m2) EYE-CANDY 16 bij Galerie Anita Ammerlaan op zondag 6 augustus.

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de feestelijke opening van de expositie EYE-CANDY 16 bij Galerie Anita Ammerlaan¸ Markt 39 in Roosendaal.
Live muziek door professioneel gitarist Remko Willems en zijn zoon Valentijn Willems. Wijnproeverij door vinoloog Corné Janssen. De opening vindt plaats op zondag 6 augustus van 13:30 tot 17:00.

Tijdens EYE-CANDY 16 presenteren wij het professionele werk van 9 bijzondere kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen en ruimtelijk werk.

Wij presenteren het bijzondere werk van de volgende professionele kunstenaars:
Ghislaine van Tongeren, Marian Timmer, Carmen Milhous, Gerard van Velzen, Juul Kortekaas, Jaap Reedijk, Mark Louisse, Caroline van der Weide en Anita Ammerlaan.

Galerie Anita Ammerlaan

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Sculptuur
  • Glaskunst
  • Ruimtelijk
  • Textiel
  • Diversen

Professioneel beeldend kunstenaar Anita Ammerlaan heeft sinds september 2012 een 1150m2 groot pand als atelier en expositieruimte in gebruik in het centrum van het Brabantse Roosendaal.

Samen met haar man Patrick Roelofs, die de exposities regelt en de contacten onderhoudt met de exposerende kunstenaars, runnen zij deze ruimte met heel veel passie en plezier.

Anita gebruikt de ruimte voornamelijk als atelier om haar schilderijen te creëeren.

Iedere 3 maanden is er weer een nieuwe en bijzondere expositie met kunstwerken van nieuwe en talentvolle gastkunstenaars bij ‘Atelier Expositieruimte kunstenaar Anita Ammerlaan’.
Veel bezoekers zijn van mening dat deze expositieruimte een grote 'culturele aanwinst' is voor Roosendaal en omstreken en zeker een bezoek waard.
In de volksmond al ‘de Kunsthal van Roosendaal’ genoemd.

Omdat Anita Ammerlaan ook elders haar werk exposeert, is het Atelier en Expositieruimte tijdens vernissages en andere kunstevenementen gesloten. In de rubriek ‘Agenda exporuimte’ op haar website kunt u bekijken op welke data de ruimte geopend is.
De ruimte is van vrijdag tot en met zondag gratis te bezoeken tussen 12:00 en 17:00, indien u graag op een andere dag een bezoek wilt brengen aan de ruimte kunt u contact opnemen met Anita Ammerlaan of Patrick Roelofs om een afspraak te maken.

Bezoekadres: Markt 39 in Roosendaal(nb).
Een afspraak maken kan via: info@anitaammerlaan.com
Website: www.anitaammerlaan.com

Openingstijden

Vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.

Galerie Anita Ammerlaan Roosendaal

Atelier expositieruimte kunstenaar Anita Ammerlaan, 1150m2 Bijzondere Kunst van talentvolle kunstenaars

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Anita Ammerlaan"