Dutch Accent

Expositie is afgelopen

A view of Holland by Sonja Brussen

Tentoonstelling 17-02-2015 t/m 11-04-2015 > Amsterdam
Dutch Accent A view of Holland by Sonja Brussen
Dutch Accent A view of Holland by Sonja Brussen (2)
Dutch Accent (Berenstraat 41, Amsterdam) en KunstHaar galerie-kappers (Berenstraat 21, Amsterdam) presenteren: A view of HOLLAND by Sonja Brussen. Schilderijen van Hollandse landschappen van 'en plein air' schilder Sonja Brussen.

Over Sonja Brussen

Haar hele leven is Sonja al een rasechte “outdoor girl “, de natuur in al haar facetten heeft haar van jongs af aan gefascineerd. Haar liefde voor de natuur heeft ze weten te verwerken in haar schilderijen en dat geeft haar een gevoel van thuiskomen!

Sinds 1998 is zij dagelijks actief als schilderes. Met een krachtige impressionistische toets maakt zij schilderijen met een heel eigen karakter, het liefst “en plein air” naar de waarneming geschilderd.

In het begin maakte zij daarnaast ook met veel plezier land art installaties (deelname op uitnodiging aan o.a. De Open Stal in Oldeberkoop en diverse Kunstwandelroutes en losstaande projecten).
Inmiddels werkt zij als professioneel kunstenaar vanuit het mooie Achterhoekse Lochem.

Het werken in de natuur past helemaal bij Sonja, eenmaal de oude waxjas aangetrokken en staand achter haar ezel is zij helemaal in haar element. Zij zegt dan ook weleens “als ik de verf aanraak ben ik vertrokken” en toch als er wat bezoekers langskomen is er ook wel tijd voor een gesprek. Maar zij werkt wel door en ook tijdens de verschillende plein air festivals wordt er geschilderd tot de zon compleet onder is gegaan.

Ruim tien jaar is Sonja actief lid geweest van Kunstenaarsnetwerk Het Web te Doetinchem. Daar is zij ook vaak betrokken bij de organisatie van allerlei projecten en activiteiten. Opgeleid door gedreven docenten en afgerond met de upgrade van ArteZ Hoge school voor de kunsten, weet ze zich steeds te vernieuwen.
Dutch Accent Amsterdam
The gallery is located in the 9 streets district
Dutch Accent Amsterdam (2)
Glass art and Dutch landscape paintings
Dutch Accent Amsterdam (3)
Interior

Dutch Accent is a store/gallery with art, exclusive gifts & souvenirs located in the 9 streets. A famous shopping district in the centre of Amsterdam.

Among the artworks offered are paintings of Dutch places and scenes in different styles,
from abstract landscapes to realism. There are also objects and glass art by Dutch artists as well as a host of other hand made products.

Openingstijden

Dinsdag tot vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00

  • Schilderkunst
  • Glaskunst
  • Design

Stuur een bericht naar Dutch Accent