Arjenne Vossepoel

Expositie is afgelopen

Beeldvorming

Tentoonstelling 22-06-2015 t/m 12-07-2015 > Gouda
Arjenne Vossepoel Beeldvorming
Zestien bij de Firma Van Drie aangesloten kunstenaars reageren met eigen werk op elkaars werk in het project dat de werktitel Kunst-Ketting-Reactie meekreeg. Het resultaat is te zien in deze expositie. Tijdens een discussie-avond zullen de kunstenaars hun afwegingen en reactie toelichten. De video-registratie zal tijdens de expositie non-stop te zien zijn.
- Firma Van Drie, Achter de Kerk 13, Gouda
- Openingstijden: dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00 uur
- www.firmavandrie.nl
Arjenne Vossepoel Gouda
Arjenne Vossepoel Gouda (2)
Arjenne Vossepoel Gouda (3)

Arjenne Vossepoel (1966) benadert hetgeen haar bezighoudt vanuit verschillende dischiplines, waarin telkens onmiskenbaar haar handschrift verschijnt. Alhoewel zij ook op zichzelfstaande objecten maakt, voegt zij de dingen graag samen tot één ruimtelijke installatie. Licht, schaduw en reflectie in organische vormen en menselijke relaties zijn terugkerende thema's in haar als conceptueel te omschrijven werk.
In 2D (foto's, tekeningen) zowel als ruimtelijk werk, installaties en performances geeft zij vorm, geeft zij taal voor daar waar het stil valt. Er is wisselwerking tussen het persoonlijke en het wereldlijke… Het beeld dat zij schetst blijft doorwerken…
In een transparante wereld wordt verhulling zichtbaar, binnen omslotenheid en geborgenheid worden schatten geboren en bewaard, kunnen zij tevoorschijn komen, zichtbaar worden.

In collectief X3 onderzoekt Arjenne met Ria Volk en Annemarie van Hooff verhalende verzamelingen bij het verglijden van de tijd. In meerdere disciplines vinden zij elkaar. Verschil versterkt, valt weg, wordt meer. Samen resulteert dit in associatieve beelden in de ruimte met gebruik making van foto, film en geluid.

Samen met Jan Mostert (gitaar) en Dea Epema (basgitaar) vormt Vossepoel (tekst, stem) 3qART, een fonetisch muzikaal experiment.
  • Multimedia
  • Conceptueel
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar Arjenne Vossepoel