maria westra

Expositie is afgelopen

Parijs: Hilton Parijs Charles De Gaulle

Tentoonstelling 30-10-2022 t/m 02-01-2023 > Parijs
Zie youtube video in deze rubriek

ik maak schilderijen, veelal met acryl of een combinatie acryl, krijt, aquarel. Onderwerpen: bloemen, landschappen. Ook maak ik portretten: kinderen, volwassenen, dieren. Verder werk ik met door mij zelf gemaakt papier waarmee ik papier collages maak of ruimtelijke objecten zoals de THEEDOEK in mijn portfolio. Portretten kunnen gemaakt worden met behulp van een foto. Die foto kan ik maken of door degene die geportretteerd wordt. Tot slot werk ik met perspex zoals bijvoorbeeld kleine objecten die ik graveer. Hiervan kunt u in mijn portfolio voorbeelden vinden.

Ook maak ik schilderijen die een beschilderde perspex plaat bevatten of perspex kubussen met als inhoud beschilderde plaatjes achter elkaar.

Ik wens u veel plezier met het bekijken van mijn portfolio waarbij ik u erop wil wijzen dat er ook veel van dit werk op de saatchi site staat. https://www.saatchiart.com/account/profile/707153 . De saatchi site heeft meer tools en daarop kun je het werk beter zien. Dit is een selectie van mijn werk.

Openingstijden

U mag mij bellen maar het liefst heb ik dat u mij mailt. U kunt altijd een afspraak maken voor een atelierbezoek. Indien gewenst zou dat ook in het weekend kunnen. Mijn portfolio is slechts een selectie van mijn werk. Ik kan onmogelijk alles op de site zetten.

Contact

maria westra
maldenhof 323
1106 ek Amsterdam
Nederland
Tel: 020-2339445
E-mail: mariawestra@hetnet.nl


378 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Tekeningen
  • Ruimtelijk
  • Diversen

Stuur een bericht naar maria westra