Danielle van Schooneveld / Portretschilder

Expositie is afgelopen

Schilderkunst en sculpturen, Zalencentrum De Smeltkroes Kijkakkers 1 Maarheeze

Tentoonstelling 01-09-2016 t/m 05-10-2016 > Eindhoven
Danielle van Schooneveld / Portretschilder Schilderkunst en sculpturen, Zalencentrum De Smeltkroes Kijkakkers 1 Maarheeze
Danielle van Schooneveld en Leo van Lith exposeren in Maarheeze

MAARHEEZE - Schilderijen van kunstenares Danielle van Schooneveld en beelden van beeldhouwer Leo van Lith zijn van donderdag 1 september tot woensdag 5 oktober te zien in zalencentrum De Smeltkroes.
De gratis toegankelijke expositie in het zalencentrum op Kijkakkers 1 is op werkdagen te bezoeken tussen 14.00 en 22.00 uur. Op zaterdagen kunnen bezoekers terecht tussen 14.00 en 18.00 uur en op zondag zijn de openingstijden van 12.00 tot 14.00 uur. Meer info is te lezen op de website van De Smeltkroes.

Danielle van Schooneveld schildert voornamelijk realistische portretten, maar ook strandtaferelen en modellen. Haar stijl is figuratief, ze gebruikt zichtbare penseelstreken en haar schilderijen stralen vaak een bepaalde vrolijkheid uit. De Eindhovense kunstenares heeft ruim tien jaar aan de Zweedse kust gewoond en dat is terug te zien in haar portfolio.

De in Middelrode geboren Leo van Lith werkt vaak met marmer, hardsteen en brons, veelal in combinatie met andere materialen zoals hout en glas. Zijn directe leefomgeving vormt voor hem een grote bron van inspiratie.

Voor bezoeken tijdens het weekeinde kunnen mensen het beste vooraf bellen naar 0495-593219.
Danielle van Schooneveld / Portretschilder Eindhoven

Danielle schildert voornamelijk realistische portretten, maar ook strandtaferelen en modellen komen van haar hand. Ze schildert figuratief in een losse stijl met duidelijk zichtbare penseelstreken, maar kan ook de details minutieus weergeven.

Stuur een bericht naar Danielle van Schooneveld / Portretschilder