Jef Hendriks

Expositie is afgelopen

In het Licht

Tentoonstelling 28-10-2018 t/m 02-12-2018 > Arcen
Jef Hendriks In het Licht
Jef Hendriks geeft met de expositie ‘In het Licht, fotografie en poëzie van Jef Hendriks’ een inkijk in zijn werk van de afgelopen jaren als fotograaf en schrijver. Hij verbindt woord en beeld met elkaar en geeft daarmee zijn observaties van het leven prijs. In zijn poëzie legt hij gevoelens neer die hij daarbij zelf ervaart. Doelgericht zoekt hij naar beelden uit het landschap in binnen- en buitenland. Met deze beelden tracht hij belevingen zodanig over te brengen dat de kijker een eigen verhaal kan beleven. In zijn werk ontstaat soms eerst het woord, dan weer eerst het beeld.
Een deel van zijn werk in de afgelopen jaren heeft geleid tot een boekuitgave en/of een expositie, zoals nu in het Franz Pfanner Huis.
De officiële opening vindt plaats op 28 oktober om 11.30 uur met zang van de groep d’Heeren en een inleiding van Kees Janssen, een van de fotografen van Collectief in Beeld.
Jef Hendriks Helmond

Actief als graficus, fotograaf en schrijver verbind ik woord en beeld met elkaar. Zo geef ik vorm en inhoud aan observaties van het dagelijks leven. Zo geef ik uiting aan waar hart en hoofd mee in de weer zijn. Naast mijn individuele artistieke werk ben ik actief bij Collectief in BEELD. Een viertal fotografen die zonder winstoogmerk projecten uitvoeren in de wereld van de kunst, zorg, welzijn en onderwijs.
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Grafiek

Stuur een bericht naar "Jef Hendriks"