Tasting Art Amsterdam

Expositie is afgelopen

Tasting Art Amsterdam januari

Tentoonstelling 29-01-2016 t/m 31-01-2016 > Amsterdam
Tasting Art Amsterdam Tasting Art Amsterdam januari
Tasting Art Amsterdam Tasting Art Amsterdam januari (2)

Tasting Art stelt op 29, 30 en 31 januari werk tentoon van Claire Droppert. Voor veel fanatieke Instagrammers is deze fotografe welbekend onder de naam @claireonline. Daarnaast is ze een gepassioneerd kunstfotografe onder haar eigen naam. Op het event toont Claire zowel foto’s in beperkte oplage uit de serie ‘Sand Creatures’ als enkele van haar Instagramfoto’s, ingelijst en in ongelimiteerde oplage.

Sinds Claire in 2010 voor het eerst inlogde op Instagram, is haar aantal volgers gestaag gegroeid tot meer dan 320.000 op dit moment. Elke foto die ze post, levert duizenden likes op van haar volgers uit alle delen van de wereld. En dat gaat niet onopgemerkt. Nationale en internationale media zoals The Washington Post, ABC News besteedden aandacht aan haar werk. Inmiddels exposeert ze in New York, Brussel, Rotterdam en eind januari is haar werk dus ook te bewonderen bij Tasting Art in Amsterdam.

a een succesvol eerste event organiseert Tasting Art op 29, 30 en 31 januari haar tweede pop-upkunstevenement. Net als de eerste keer vindt het plaats in De Merkenwinkel aan de Gerard Doustraat 76 in de Amsterdamse Pijp. Op vrijdagavond 29 januari is er van 17.00 tot 20.00 uur een openingsborrel, op zaterdag 30 en zondag 31 januari kunnen kunstliefhebbers en ‘kunstnewbies’ op een meer ontspannen manier genieten van kwalitatieve en betaalbare kunst, onder het genot van een hapje, drankje en muziek. De meer dan 50 getoonde werken zijn geprijsd tussen de 75 en 3.000 euro.

Breed aanbod
Naast het werk van Claire Droppert toont Tasting Art ook werk van 9 andere kunstenaars. Allen hebben een gedegen kunstopleiding gehad, exposeren regelmatig in het binnen- en buitenland en zijn aan meerdere galeries verbonden. Met deze criteria waarborgt Tasting Art de kwaliteit van de tentoongestelde kunst. Er is voor ieder wat wils: abstract expressionistische en hyperfiguratieve schilderijen, foto's, maar ook sculpturen en zeefdrukken.

Tasting Art
Tasting Art is een project van de Arnhemse galerie voor hedendaagse kunst Alicia Winters Galería. Bedenkers en uitvoerders zijn de in Amsterdam wonende Joep Winters en Anne Rakhorst. Joep is galeriehouder bij Alicia Winters Galería en freelanceredacteur en Anne is freelance-SEO-specialist. Samen organiseren zij vol enthousiasme de events en selecteren ze met zorg de kunstenaars en hun kunstwerken. Voor wie niet kan wachten tot eind januari, of voor wie er na het event nog even over na wil denken: alle werken zijn te bekijken en te koop in de webshop.

Officiële openingstijden:
vrijdag 29 januari van 17:00 tot 20:00, zaterdag 30 en zondag 31 januari van 11:00 tot 17:00
Locatie: Gerard Doustraat 76, 1072 VW Amsterdam
Website: www.tastingart.com

Tasting Art Amsterdam

Op 12 en 13 september organiseert Tasting Art haar eerste pop-upkunstevent in De Merkenwinkel in de Amsterdamse Pijp. Tasting Art biedt zowel kunstliefhebbers als 'newbies' een divers aanbod aan kunstwerken tussen de 100 en 2.500 euro in een ontspannen sfeer, met een drankje, hapjes en muziek.

Tasting Art werkt met een selecte groep kunstenaars. Allen exposeren regelmatig in binnen- en buitenland, zijn aan meerdere galeries verbonden en hebben een gedegen kunstopleiding gehad. Het werk dat Tasting Art toont is divers, voor ieder wat wils: abstract expressionistische en hyperfiguratieve schilderijen, maar ook sculpturen en zeefdrukken.

Op de website zijn de werken en een omschrijving van de kunstenaars alvast te bekijken: www.tastingart.com

Meer informatie:
https://www.facebook.com/tastingart
https://www.facebook.com/events/1040645832621125/

Openingstijden

Zaterdag 12 september van 12.00 - 20.00 uur
Zondag 13 september van 12:00 -18:00 uur

Tasting Art Amsterdam Amsterdam

SP project (Santiago Picatoste) - serie CAMOUFLAGE - Kate Moss

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Tasting Art Amsterdam"