PontArte

Expositie is afgelopen

Expositie Falling Light - Fiona Weedon - PontArte

Tentoonstelling 12-12-2015 t/m 12-02-2016 > Maastricht
PontArte Expositie Falling Light - Fiona Weedon - PontArte
Falling Light - Fiona Weedon
Tentoonstelling
Wat: Falling Light. Werken van Fiona Weedon.
Waar: PontArte, Oranjeplein 203, 6224 KV Maastricht
Wanneer: van 12 december 2015 tot en met 11 februari 2016
Voorbezichtiging: vrijdag 11 december van 10 tot 14 uur
Feestelijke opening: zaterdag 12 december vanaf 16.00 tot 19.00 uur.

Falling Light. Werken van Fiona Weedon.
Als je goed kijkt, zijn in het recente werk van Fiona Weedon (UK) meren, moerassen en water te ontdekken. Echter een begin en einde is er niet. Je wordt als het ware als toeschouwer zelf midden in het werk geplaatst. Dit is niet nieuw in het werk van Fiona. In haar voorgaande werk zijn er bijna geheel abstracte stadsgezichten van Barcelona te zien en zelfs in haar kleinere werken, bijvoorbeeld de serie intimate landscapes, krijg je het idee zelf te wandelen door een herkenbaar, maar ook denkbeeldig landschap.

De tentoonstelling “Falling Light” is genoemd naar de titel van een tweeluik dat ook te zien zal zijn bij PontArte in Maastricht.

Fiona Weedon
Fiona Weedon woont en werkt al een aantal jaren zowel in Engeland als in Barcelona. Ze heeft zeer succesvol geëxposeerd in de Verenigde Staten, de UK en Spanje. Ze bezit een Masters title van de Chelsea School of Fine Arts (Londen) en haar werk is te vinden in veel privé- en bedrijfscollecties.

PontArte
PontArte exposeert en verkoopt hedendaagse kunst van kunstenaars wonend en werkend in en rond Barcelona. Ons uitgangspunt is dat een kunstwerk je moet inspireren, boeien en tot vragen en gesprek moet kunnen leiden, elke keer als je er opnieuw naar kijkt. Goede kunst is niet vluchtig of trendgevoelig, maar het blijft je boeien, elke dag, je leven lang. Wij werken op afspraak, want het kopen van kunst is een zeer persoonlijke ervaring die alle rust verdient. Verder organiseren we evenementen en nemen we deel aan beurzen om daarmee zichtbaarheid te geven aan de kunstenaars die wij vertegenwoordigen.
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht
PontArte Maastricht (2)
Samen met de kunstenaars tijdens de tentoonstelling Painted Reality, september 2019.
PontArte Maastricht (3)
Tentoonstelling Chasing the Light | Fiona Weedon
PontArte Maastricht (4)
De kunstenaar Marc Prat bij een van zijn Toro's

PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via www.pontarte.com en verkopen werk via online platforms Artsy.net en Artsper.com.
Daarnaast nemen we deel aan kunstbeurzen en werken samen met een aantal galeries. Met Rubrecht Contemporary promoten we gezamenlijk in Duitsland en Nederland onze kunstenaars via beurzen en gezamenlijke tentoonstellingen.
Daarnaast werken we met galeries uit Colombia, Spanje en de Verenigde Staten.

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

  • Schilderkunst
  • Keramiek
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Multimedia
  • Grafiek
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel
  • Diversen

Stuur een bericht naar PontArte