PontArte

Meer...
Expositie is afgelopen

Ana Garcia, Portretten en landschappen

Tentoonstelling 10-06-2017 t/m 20-08-2017 > Maastricht
PontArte Ana Garcia, Portretten en landschappen

Irene, olieverf op paneel

PontArte Ana Garcia, Portretten en landschappen (2)

Lourdes, olieverf op paneel

PontArte Ana Garcia, Portretten en landschappen (3)

Invernadero, olieverf op paneel

Nu te zien bij PontArte een serie portretten en landschappen van Ana Garcia. Ana Garcia, een jonge Spaanse kunstenares schildert wat er is, zoals de kassen in haar woonomgeving en bekenden die voor haar poseren. De vrouwen die in deze serie geportretteerd zijn hebben allemaal hun eigen karakter, dat tot uiting komt door een vrijwel lege achtergrond.

PontArte

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel

In december 2013 is PontArte opgericht door Marieke Severens en gestart in Alella, Spanje, onder de rook van Barcelona met 7 kunstenaars wonend en werkend in de buurt van Barcelona.
In 2015 is PontArte verder gegaan als galerie in Maastricht, waarbij de link met Barcelona en de kunstenaars blijft maar waaraan in de afgelopen periode ook 2 Nederlandse kunstenaars zijn toegevoegd. Inmiddels vertegenwoordigd PontArte 14 kunstenaars. De portfolio blijft in ontwikkeling, want goeie kunst en kunstenaars moeten zichtbaar worden gemaakt.
PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via de online platforms Artsy.net, 1stdibs.com en Artsper.com

U kunt ons bezoeken vanaf 1 sepetmber 2018 in de Kapoenstraat 29 te Maastricht

www.pontarte.com

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

PontArte Maastricht

PontArte, Maastricht

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "PontArte"