PontArte

Meer...
Expositie is afgelopen

Oriol Texidor: Immersío

Tentoonstelling 09-09-2017 t/m 15-10-2017 > Maastricht
PontArte Oriol Texidor: Immersío

Oriol Texidor, werkend in Avignó in 2016

PontArte Oriol Texidor: Immersío (2)

Immersio nr 179, 2016

PontArte Oriol Texidor: Immersío (3)

Artist studio, kleine werken uit de serie Immersío.

PontArte Oriol Texidor: Immersío (4)

Immersio 176, Oriol Texidor

De Spaanse kunstenaar Oriol Texidor (1974) zal deze zomer in Nederland werken en komt in de week van 4 tot en met 9 september naar Maastricht. Na 9 september zullen de werken van Oriol Texidor tentoongesteld worden bij PontArte, Oranjeplein 203, Maastricht

De gedachte achter de serie, die inmiddels meer dan 200 werken omvat, is dat we ondergedompeld worden door onze omgeving. Niet de persoon is van belang, maar de omgeving die op deze persoon inwerkt maakt ons. Dit is het uitgangspunt voor de werken, waarbij telkens op een andere manier aan dit concept vorm gegeven wordt.

Speciaal voor deze tentoonstelling wordt nummer 200 gemaakt in het Grafisch Atelier in Maastricht. De zeefdruk zal voor het eerst te zien zijn op zaterdag 9 september in het Werkhuis.

Voor meer informatie: www.pontarte.com of email marieke@pontarte.com - 0637403499

PontArte

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel

In december 2013 is PontArte opgericht door Marieke Severens en gestart in Alella, Spanje, onder de rook van Barcelona met 7 kunstenaars wonend en werkend in de buurt van Barcelona.
In 2015 is PontArte verder gegaan als galerie in Maastricht, waarbij de link met Barcelona en de kunstenaars blijft maar waaraan in de afgelopen periode ook 2 Nederlandse kunstenaars zijn toegevoegd. Inmiddels vertegenwoordigd PontArte 14 kunstenaars. De portfolio blijft in ontwikkeling, want goeie kunst en kunstenaars moeten zichtbaar worden gemaakt.
PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via de online platforms Artsy.net, 1stdibs.com en Artsper.com

U kunt ons bezoeken vanaf 1 sepetmber 2018 in de Kapoenstraat 29 te Maastricht

www.pontarte.com

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

PontArte Maastricht

PontArte, Maastricht

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "PontArte"