PontArte

Meer...
Expositie is afgelopen

Greet Weitenberg - Viewscape

Tentoonstelling 02-12-2017 t/m 14-01-2018 > Maastricht
PontArte Greet Weitenberg - Viewscape

Viewscape D, 2017

¨Viewscape¨, is de eerste solo-expositie van de Amsterdamse kunstenares Greet Weitenberg in Maastricht. Op zaterdag 2 December om 16.00 uur wordt de tentoonstelling in aanwezigheid van de kunstenaar geopend op het Oranjeplein 203 in Maastricht. De tentoonstelling is te bezoeken tot 14 januari 2018.
Als onderdeel van de tentoonstelling zal de kunstenaar een Viewscape maken op de ramen van PontArte.
Greet Weitenberg is beeldend kunstenaar en geboren in Leeuwarden. Via de Friesland, Verenigde Staten en de Bijlmer is zij in de Jordaan in Amsterdam neergestreken waar zij woont en haar atelier heeft.
Greet is gefascineerd door lijnen, licht, schaduw, rust en vervreemding. Zij gebruikt een grote variatie aan technieken om haar concepten te onderzoeken zoals collages, wandreliëfs, borduursels, tekeningen en foto’s en video.

PontArte

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Conceptueel

PontArte is een jonge galerie in Maastricht die werkt op basis van afspraak. Op een tijdstip dat u kunst wilt kijken, zich wilt verdiepen in een kunstenaar of meer wil weten over kunst in Barcelona zijn wij voor u bereikbaar.

PontArte vertegenwoordigd een selectieve groep of kunstenaars die in en rond Barcelona wonen en werken. Wij bieden u opkomende kunstenaars tot gerenommeerde kunstenaars.

Wij doen het strategische werk voor u door de perfecte kunstwerken aan u te tonen en brengen de kunstwerken zo uit de kunstenaars studio naar uw locatie.

Openingstijden

Wij werken op afspraak en organiseren regelmatig evenementen.
Ook nemen wij deel aan kunstbeurzen.
Bel voor een afspraak 06 37 40 34 99
vindt onze portfolio online op www.artsy.net/pontarte en www.Artsper.com/pontarte

PontArte Maastricht
PontArte Maastricht (2)

gebouw

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "PontArte"