PontArte

Expositie is afgelopen

Greet Weitenberg - Viewscape

Tentoonstelling 02-12-2017 t/m 14-01-2018 > Maastricht
PontArte Greet Weitenberg - Viewscape
Viewscape D, 2017
¨Viewscape¨, is de eerste solo-expositie van de Amsterdamse kunstenares Greet Weitenberg in Maastricht. Op zaterdag 2 December om 16.00 uur wordt de tentoonstelling in aanwezigheid van de kunstenaar geopend op het Oranjeplein 203 in Maastricht. De tentoonstelling is te bezoeken tot 14 januari 2018.
Als onderdeel van de tentoonstelling zal de kunstenaar een Viewscape maken op de ramen van PontArte.
Greet Weitenberg is beeldend kunstenaar en geboren in Leeuwarden. Via de Friesland, Verenigde Staten en de Bijlmer is zij in de Jordaan in Amsterdam neergestreken waar zij woont en haar atelier heeft.
Greet is gefascineerd door lijnen, licht, schaduw, rust en vervreemding. Zij gebruikt een grote variatie aan technieken om haar concepten te onderzoeken zoals collages, wandreliëfs, borduursels, tekeningen en foto’s en video.
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht

In december 2013 is PontArte opgericht door Marieke Severens en gestart in Alella, Spanje, onder de rook van Barcelona met 7 kunstenaars wonend en werkend in de buurt van Barcelona.
In 2015 is PontArte verder gegaan als galerie in Maastricht, waarbij de link met Barcelona en de kunstenaars blijft maar waaraan in de afgelopen periode ook 2 Nederlandse kunstenaars zijn toegevoegd. Inmiddels vertegenwoordigd PontArte 14 kunstenaars. De portfolio blijft in ontwikkeling, want goeie kunst en kunstenaars moeten zichtbaar worden gemaakt.
PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via de online platforms Artsy.net, 1stdibs.com en Artsper.com

U kunt ons bezoeken vanaf 1 sepetmber 2018 in de Kapoenstraat 29 te Maastricht

www.pontarte.com

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

Stuur een bericht naar "PontArte"