PontArte

Expositie is afgelopen

TAPAS I, een kunstproeverij

Tentoonstelling 01-12-2018 t/m 06-01-2019 > Maastricht
PontArte TAPAS I, een kunstproeverij
Alberto Romero, La casa 2017.
PontArte TAPAS I, een kunstproeverij (2)
Marc Prat, Zeefdruk Toro III
PontArte TAPAS I, een kunstproeverij (3)
Ana Garcia, Lourdes, Olieverf op paneel
TAPAS I is een thematentoonstelling ter ere van de 5 kunstenaars die er sinds de oprichting van PontArte in 2013 al bij zijn. Een “proeverij” van hun nieuwe werken, van abstract tot figuratief, van klein tot groot, van olieverf tot zeefdruk.
Te zien van 1 december 2018 tot 6 januari 2018 bij PontArte in de Kapoenstraat 29 te Maastricht.
De opening is op 1 december 2018 om 16.00 uur.
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht

In december 2013 is PontArte opgericht door Marieke Severens en gestart in Alella, Spanje, onder de rook van Barcelona met 7 kunstenaars wonend en werkend in de buurt van Barcelona.
In 2015 is PontArte verder gegaan als galerie in Maastricht, waarbij de link met Barcelona en de kunstenaars blijft maar waaraan in de afgelopen periode ook 2 Nederlandse kunstenaars zijn toegevoegd. Inmiddels vertegenwoordigd PontArte 14 kunstenaars. De portfolio blijft in ontwikkeling, want goeie kunst en kunstenaars moeten zichtbaar worden gemaakt.
PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via de online platforms Artsy.net, 1stdibs.com en Artsper.com

U kunt ons bezoeken vanaf 1 sepetmber 2018 in de Kapoenstraat 29 te Maastricht

www.pontarte.com

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

Stuur een bericht naar "PontArte"