PontArte

Meer...
Expositie is afgelopen

ANET DUNCAN: STRANGER IN A STRANGE LAND

Tentoonstelling 26-01-2019 t/m 20-02-2019 > Maastricht
PontArte ANET DUNCAN: STRANGER IN A STRANGE LAND

Anet Duncan: DO YOU SEE IT? acryl op canvas, 91 x 91 cm

PontArte ANET DUNCAN: STRANGER IN A STRANGE LAND (2)

Anet Duncan: Grooming Rich Organic Cities

STRANGER IN A STRANGE LAND is de eerste solo expositie van Anet Duncan (Zuid Afrika) in Nederland. Een selectie van haar nieuwe werk, van abstract tot herkenbare landschappen met een gemeenschappelijke deler; de kleur geel.
De tentoonstelling is te zien vanaf 26 Januari tot en met 20 februari 2019 bij PontArte in de Kapoenstraat 29 in Maastricht.
De opening vindt plaats op zaterdag 26 januari om 16.00 uur in de galerie. Anet Duncan zal bij de opening aanwezig zijn en haar werk op verzoek toelichten.

PontArte

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel

In december 2013 is PontArte opgericht door Marieke Severens en gestart in Alella, Spanje, onder de rook van Barcelona met 7 kunstenaars wonend en werkend in de buurt van Barcelona.
In 2015 is PontArte verder gegaan als galerie in Maastricht, waarbij de link met Barcelona en de kunstenaars blijft maar waaraan in de afgelopen periode ook 2 Nederlandse kunstenaars zijn toegevoegd. Inmiddels vertegenwoordigd PontArte 14 kunstenaars. De portfolio blijft in ontwikkeling, want goeie kunst en kunstenaars moeten zichtbaar worden gemaakt.
PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via de online platforms Artsy.net, 1stdibs.com en Artsper.com

U kunt ons bezoeken vanaf 1 sepetmber 2018 in de Kapoenstraat 29 te Maastricht

www.pontarte.com

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

PontArte Maastricht

PontArte, Maastricht

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "PontArte"