PontArte

Expositie is afgelopen

TEXIDOR - NOTA: DUO TENTOONSTELLING

Tentoonstelling 23-02-2019 t/m 13-03-2019 > Maastricht
PontArte TEXIDOR - NOTA: DUO TENTOONSTELLING
Willibrord Nota: Kapel nr 1, 64 x 48 cm, gemengde techniek op papier
PontArte TEXIDOR - NOTA: DUO TENTOONSTELLING (2)
Oriol Texidor: Immersio 200, zeefdruk op hout. 42 x 30 cm
Twee kunstenaars, Willibrord Nota (NL) en Oriol Texidor (SP) zijn te zien bij PontArte vanaf 21 februari tot en met 13 maart. Waar Oriol Texidor al sinds 2014 werkt aan de serie Immersió waarin de menselijke figuur centraal staat, toont Nota series kapellen en schalen, waarbij de mens afwezig is. Toch heeft hun werk veel raakvlakken
De tentoonstelling is te zien vanaf 21 februari tot en met 13 maart 2019 bij PontArte in de Kapoenstraat 29 in Maastricht.
De opening vindt plaats op zaterdag 23 februari om 16.00 uur in de galerie. Beide kunstenaars zijn bij de opening aanwezig.

Contemplatie?
Het werk van Willibrord Nota en Oriol Texidor hebben gemeen dat ze uitnodigen tot contemplatie. Beide kunstenaars plaatsen een afbeelding in een serie centraal, waarbij ze de kijker uitnodigen tot reflectie. Door het werken in serie en het experiment, de herhaling en herkenning wordt de kijker gevraagd na te denken.
Zowel Nota als Texidor zijn voortdurend bezig met het experimenteren in hun werk. Ze zijn niet bang verschillende technieken en materialen te gebruiken, van zand tot goud, alles wordt aangewend om het beeld te bekrachtigen.
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht
PontArte Maastricht (2)
Samen met de kunstenaars tijdens de tentoonstelling Painted Reality, september 2019.
PontArte Maastricht (3)
Tentoonstelling Chasing the Light | Fiona Weedon
PontArte Maastricht (4)
De kunstenaar Marc Prat bij een van zijn Toro's

PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via www.pontarte.com en verkopen werk via online platforms Artsy.net en Artsper.com.
Daarnaast nemen we deel aan kunstbeurzen en werken samen met een aantal galeries. Met Rubrecht Contemporary promoten we gezamenlijk in Duitsland en Nederland onze kunstenaars via beurzen en gezamenlijke tentoonstellingen.
Daarnaast werken we met galeries uit Colombia, Spanje en de Verenigde Staten.

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

Stuur een bericht naar "PontArte"