PontArte

Expositie is afgelopen

Traces | Jenny Owens

Tentoonstelling 22-06-2019 t/m 18-07-2019 > Maastricht
PontArte Traces | Jenny Owens
Jenny Owens, traces of Barcelona
PontArte Traces | Jenny Owens (2)
Jenny Owens | Traces of Maastricht
Jenny Owens | Traces

Een tentoonstelling waarin de Ierse kunstenaar Jenny Owens (Ierland, 1983) Zoekt wat er achter blijft in de stad. Sporen van een gelaagd verleden dat verhalen over de bewoners en de stad vertelt. Het is de eerste solo tentoonstelling van Jenny Owens; maar zeker niet de eerste keer dat haar werk te zien is. Ze was geselecteerd voor de JCE Biënnale voor Spanje in 2015- 2017 en heeft verschillende malen bij galerie TRAMA in Barcelona geëxposeerd, in Fundacio Aranz Bravo met 2 andere kunstenaars en heeft ze in het project Horizon in Maastricht, Barcelona en Medellín samen met Santiago Veléz getoond.

De tentoonstelling TRACES wordt op 22 juni om 16.00 uur geopend in aanwezigheid van de kunstenaar en is te zien tot en met 18 juli bij PontArte in Maastricht.
Openingstijden tijdens de tentoonstelling: do t/m zaterdag 11.00 – 17.00 uur en op afspraak. Kapoenstraat 29 in Maastricht.
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht
PontArte Maastricht (2)
Samen met de kunstenaars tijdens de tentoonstelling Painted Reality, september 2019.
PontArte Maastricht (3)
Tentoonstelling Chasing the Light | Fiona Weedon
PontArte Maastricht (4)
De kunstenaar Marc Prat bij een van zijn Toro's

PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via www.pontarte.com en verkopen werk via online platforms Artsy.net en Artsper.com.
Daarnaast nemen we deel aan kunstbeurzen en werken samen met een aantal galeries. Met Rubrecht Contemporary promoten we gezamenlijk in Duitsland en Nederland onze kunstenaars via beurzen en gezamenlijke tentoonstellingen.
Daarnaast werken we met galeries uit Colombia, Spanje en de Verenigde Staten.

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

Stuur een bericht naar "PontArte"